Így az NBII-re készül a Ferencváros új reménysége. András a gólját is felelevenítette a Nemzeti Sportnak, cáfolja, hogy lecsúszott volna a lövés.

André Schembri ment el a bal oldalon, és éreztem, be kell indulnom középre. Máltai csapattársam adta a gólpasszt, de Szabó Rolandnak is köszönhetem a gólt. Vele a harmadosztályban játszunk együtt, és rengeteget gyakoroljuk ezeket a szituációkat: edzés után mindig kint maradunk, és a szélről adunk be egymásnak. Éppen úgy jött be a labda, ahogy Roli szokta beívelni, egyből lőttem. Noha többen is kérdezték, lecsúszott.e a labda, és bár nem bánném, ha úgy lenne, az igazság az, hogy így akartam ellőni. El sem tudom mondani, milyen örömöt éreztem, amikor láttam, Szűcs Lajosnak sikerült gólt lőnöm.

Nem hinném, hogy máris bérelt helyem lenne a csapatban. Egyelőre az foglalkoztat, hogy az NBIII-as csapatunk őrizze meg öt pontos előnyét, és feljusson. Nyilván szeretnék minél többet játszani a nagyok közt, de a realitás az, hogy jövőre az NBII-ben jut nekem szerep. Mert még erősödnöm, fejlődnöm kell.
(Nemzeti Sport)