Eljuttatták hozzánk a BRFK közleményét a szombati Honvéd-meccsel kapcsolatban. Mint ismert a Honvéd 1460Ft-os áron 1300 jegyet kínált fel, ezeket viszont csak a Fradi-jegypénztárban lehet megváltani, a helyszínen ezúttal valóban nem lesz jegyárúsítás, 15:30-kor, a kezdés előtt két órával bezárnak a kispesti pénztárak.

Tisztelt szurkolók!

A labdarúgó NB 1 utolsó fordulójában a Budapest Honvéd – FTC labdarúgó mérkőzés május 22.-én 17.30 órai kezdettel kerül megrendezésre a Bozsik-stadionban.

A mérkőzésre előreláthatóan sok szurkoló fog kilátogatni, és a vendégszektor is tele lesz. A mérkőzés kiemelt biztonsági korlátozású, ezért az alábbi korlátozásokat fogja a rendőrség életbe léptetni:

– A Puskás Ferenc utca lezárásra kerül a Hengersor utca és a II-es kapu közötti szakaszon, oda csak az engedéllyel rendelkezők léphetnek be.

Ezért kérjük a szurkolókat, hogy gépkocsiijaikkal lehetőleg a Hoffher A. utcában vagy a Hengersor utcában parkoljanak. Kérjük azokat a szurkolókat, akik Pestlőrinc felől közelítik meg a stadiont, az Üllői u. – Hengersor utca, vagy Hoffher A. utca útvonalon érkezzenek a mérkőzésre. A korlátozás miatt a BKV a 93-as jelzésű autóbuszt kerülő útvonalon, az Üllői út – Darányi I. úton közlekedteti, kérjük ezt a tényt is vegyék figyelembe.

A mérkőzést követően a Puskás Ferenc utca zárva marad a vendégszurkolók elvonulásáig, így Pestlőrinc felé vagy kerülővel, vagy kb. 20 perc várakozás után lehet majd eltávozni.

Felhívjuk a tisztelt szurkolók figyelmét, hogy a pirotechnikai eszközök használata illetve birtoklása is szabálysértést képez, annak feltalálása esetén az azt birtokló személlyel szemben minden esetben szabálysértési eljárást kezdeményezünk!
(BRFK)