Amit Davison lerombolt, azt a fiatal tréner szorgalommal és alázattal visszaépített.

Ahogy arról már több alkalommal is beszámoltunk, Lipcsei Péter a Honvéd ellen, vasárnapi rangadón lépett pályára utolsó alkalommal a Ferencváros csapatában.
Kevésbé van előtérben, de Lipcsei mellett Craig Short is a Honvéd elleni találkozóval búcsúzott a Ferencváros kispadjáról. A tréner megítélése jóval kedvezőbb, mint elődjéé, Bobby Davisoné volt, úgy is mondhatnánk, amíg a ferencvárosi szurkolók “gatyás Bobbyt” már a pokolba kívánták, addig Short nevét soha, semmilyen formában nem skandálták negatív értelemben. Ez pedig már siker! Sőt, a korábbi kiváló védőt sokan megszerették, és ha nem is zárták a szívükbe, ez vélhetően csak az idő rövidségének köszönhető, mivel Short alig több mint fél évet kapott vezetőedzőként – bocsánat, az Tuboly Frigyes és Kottán György volt… -, a Ferencváros kispadján.
– Ha pedig egyszer majd úgy adódna, szívesen visszatérnék Magyarországra, de mondanom sem kell, a Ferencvároshoz – búcsúzott a Fradi honlapján Short.
Nos – és itt ugyancsak hasonlítgatnunk kell -, amíg Davisont még a határon sem engednék át, addig Short mindig is szívesen látott vendég lesz az Üllői úton.
Amit alig több mint fél szezon alatt meg lehetett tenni, azt Short megtette, tisztességes munkát végzett, így jár neki a köszönet.
De ez már a ferencvárosi szurkolók dolga.
(czp/NB1.HU)