Ezt írja a pepsifoci.

Miután a Ferencvárosnál kinevezték Prukner Lászlót szakmai igazgatónak, a Kaposvárról érkezett szakember első nyilatkozatában megemlítette, pontos képe van arról, mely játékosoknak jár le a szerződése a nyáron, és már azt is átgondolta, kik azok, akikre számít, és kik, akiket nem marasztal.

A jelek szerint a megtartani kívántak közé sorolandó Rósa Dénes és Ferenczi István is, a pepsifoci.hu információi szerint azonban a klub nem a korábbi, lejáró szerződésben szereplő kondíciókkal foglalkoztatná a továbbiakban a futballistákat, hanem jóval kevesebb pénzért.

Egyes hírek szerint az említett fizetéscsökkentés mértéke mindkét játékos esetében eléri a 60 százalékot, megállapodás pedig egyelőre nincsen a vezetés a labdarúgók között, így közel sem biztos, hogy Ferenczi illetve Rósa ősszel a Fradi mezében játszik majd. Mint ismert, mindkét futballista külföldről szerződött a Ferencvárosba, hiszen Ferenczi a Barnsley-t, míg Rósa a skót Hiberninat hagyta ott a zöld-fehér klub kedvéért, és vélhetően fizetésük emiatt magasabb, mint több társuké.
(pepsifoci)