Ugyanazt a hat kérdést tettük fel játékosainknak, edzőinknek. A sort az NB3 bajnokával, csupaszív hátvédünkkel, Sváb Danival kezdjük. Tartalékcsapatunk erőssége végigjátszotta a szezont, alapember volt Dejan Milovanovics csapatában.

Melyik meccsre, momentumra emlékszel legszívesebben ebből a szezonból?
Az egyik legjobb élményem, amkor a Megyeri úton vertük az Újpestet 2 ezer néző előtt, és az első NB3-as gólomat említeném még, amit a Püspökladánynak rúgtam.

Hogyan értékeled saját teljesítményed idén?
A saját teljesítményemmel nem vagyok teljesen megelégedve, az NB3-ban több gólt szerettem volna lőni. A Ligakupában is volt pár meccs, ami rosszabbul sikerült, bár voltak jobban sikerült találkozók is.

A szezon melyik pillanatát, eseményét tennéd meg nem történtté ha tehetnéd?
Sajnos a Paks elleni Ligakupa meccsen volt egy nagy hibám, amikor az emberem levált rólam, és abból kaptunk gólt, ezt szívesen meg nem történtté tenném, de tanultam belőle, és remélem, legközelebb nem követek el ilyen hibát.

Ki volt az év embere a Fradinál idén, és miért?
A válasz egyértelmű, Lipcsei Péter, de szerintem nem csak ebben az évben, hanem a korszakban, amikor játszott. Nagyon nagy megtiszteltetés volt vele együtt pályán lenni, és nagyon várom a közös munkát is, igaz, már más szereposztásban.

Mivel töltöd a szabadságod?
Az utolsó meccs után egy hétig aktívan pihenek, lemegyek Pécsre a barátnőmet meglátogatni, azután elkezdem a felkészülést az edzésterv alapján, és végzek pluszmunkát is, le szeretnék adni 2-3 kilót.

Mit vársz magadtól jövőre?
Jövőre nagyon jó felkészülés után eredményes szezont, valamint fejlődést várok magamtól technikai, taktikai feladatokban.

Mit szólsz az új edzőhöz?
Petiről már beszéltem, a mi edzőnk ő lesz. :) Prukner Lászlóról eddig csak jókat hallottam, nagyon szimpatikus a hozzáállása, és kíváncsian várom, hogyan fogja kialakítani az első csapat játékát, keretét.

Kinek szurkolsz a vb-n?
A kedvenceim, Horvátország és Törökország nincsenek ott, így talán a spanyol csapatnak fogok szurkolni, vagy valamelyik kisebb meglepetéscsapatnak.