Pista, bár már elkönyvelte, mennie kell, megjelenik majd a mai edzésen, s elbeszélget Prukner Lászlóval, ha a szakmai igazgató is úgy gondolja.

Persze, kimegyek, köszönök, s ha Prukner László úgy gondolja, elbeszélgetek vele. Hetek óta nem szól senki hozzám a Fradi háza tájáról, elkönyveltem, váltanom kell. Nem így képzeltem a jövőt, Berki Krisztiánnal fizetéscsökkentésben és egy három éves szerződésben állapodtam meg. Nem tagadom, hazai szinten nagyon jól kerestem. Ha az elmúlt két évben remekelek, talán akkor is belegyeztem volna a fizetéscsökkentésbe. Sajnos nem úgy ment a játék, ahogy szerettem volna, sem nekem, sem a csapatnak, így erkölcsi alapom sem lett volna

Berki Krisztián majd Igaz András távozása mindannyiunkat meglepett, semmit nem tudunk arról, ami a klubban zajlik. Ez a bizonytalanság azóta is jellemzi a Ferencvárost, s ha azt nézem, rajtam kívül Dragóner Attilához sem szólt senki, azt mondom, itt valami nagyon nem stimmel. Mert Ferencziről le lehet mondani, én csak két éve szolgálom ezt a klubot, de Dragóner Attila élete a Ferencváros, ráadásul a csapat egyik meghatározó játékosa, nem értem az egészet.

Két három napon belül döntök, hogy hol folytatom, van egy német másod- és egy angol harmadosztályú ajánlatom, utóbbinál olyan szakemberrel dolgozhatnék együtt, aki korábban már irányított (ez csak a Notts County és Craig Short lehet – ulloi129). A Vasas is korrekt ajánlatot tett.

Magyarországon manapság minden megtörténhet, ilyen az ország, ilyen a futball…

(Nemzeti Sport)