Középpályásunk rendkívül motivált.

– A szurkolók a hozzászólásoknál rendre kihagynak az aktuális kezdőcsapatukból, mit szólsz ehhez?

– Nem olvasom a hozzászólásokat, nem szeretem az arc nélküli véleményeket, sajnos az internet ilyen, ez nem az én világom. Mindezek ellenére motiválnak a hallottak és  kőkemény munkával elakarom azt érni, hogy a szurkolóknak eszükbe se jusson kihagyni képzeletbeli csapatukból. Fontos nekem a szurkolók véleménye, edzések és meccsek után rendszeresen meghallgatom azokat akik odajönnek hozzám, ezekből is lehet tanulni.

– Nagyon motiváltnak tűnsz.

– Az is vagyok. Sok riválist kaptam, de ez engem ösztönöz. Többet akarok játszani mint az elmúlt bajnokságban, reményeim szerint többet is fogok. Nagyon élvezem Prukner László edzéseit, jók a módszerei, szerintem ennek jelei a pályán is visszaköszönnek majd.

– Tudod már melyik poszton számítanak rád?

– Mindegy, hogy hol kapok szerepet az a fontos, hogy ha megkapom a bizalmat azzal élni tudjak. Itt a Fradiban ezer fokon kell mindig égni, ezt már megszoktam, ehhez tartom magam a jövőben is. Elsősorban középen szeretek játszani, de ha a szélre tesznek akkor ott szántom fel a pályát.

– Volt egy betegséged, az már a múlté?

– Sajnos nagyon fontos egy hét veszett el, ezt pótolni kell. Nagy csoda lenne, ha ma pályára lépnék, hiszen nem vagyok még tökéletes állapotban. Messze még a rajt, de ennek ellenére minél előbb fel kell zárkóznom a többiek mellé. Úgy gondolom szép szezon elé nézünk, remélem én is sokszor tudom megörvendeztetni fantasztikus szurkolóinkat.