Néhány pontban szeretnénk összefoglalni szurkolóinknak a pénteki mérkőzésre vonatkozó jegy-bérlet vásárlás és szurkolói regisztráció menetrendjét:

– A hagyományoknak megfelelően a Shop melletti főpénztár már 10:00-tól várja a jegyet vásárolni szándékozókat, a többi pénztár 16:00-kor nyit ki. Szeretnénk újra kihangsúlyozni, hogy a dupla jegy akció keretén belül kizárólag a főpénztárban lehet majd jegyet váltani 16:00-ig!

– Bérletet vásárolni és regisztrálni a Shopban lehet majd, szintén 10:00-tól. Természetesen a felmerülő igényeket igyekszünk maximálisan kiszolgálni, de miután az érdeklődés várhatóan nagy lesz, és a technikai keretek továbbra is szűkösek, így mind szurkolói kártyát, mind bérletet csak ezek függvényében tudunk majd kiadni!

– Azok, akiknek nem sikerül(t) még átvenni a szurkolói kártyájukat, de rendelkeznek igazolással, ők most még meg tudják venni a jegyüket-bérletüket, és attól függően, hogy hova szól, a 2-es, vagy a 6-os kapun léphetnek majd be a stadionba! Kérjük fentiek figyelembe vételét és betartását!

Köszönettel, FTC Labdarúgó Zrt.

Üllői129 megjegyzés: a dupla jegy akcióról még mi sem hallottunk, de ma rákérdezünk.