Ezúton tájékoztatjuk kedves Szurkolóinkat, hogy az FTC Zrt. a mai napon, a hivatalos bemutató után azonnal megkezdi az új idegenbeli mezeinek (fehér) árusítását a Fradi shopban. A mez értékesítését a „FRADISTÁNAK LENNI FELELŐSSÉG” című kampány keretében kezdi meg a klub, egy idén jelentősen kibővített akcióval annak érdekében, hogy a legelhivatottabb szurkolóink kedvezőbb feltételekkel juthassanak kedvelt relikviáikhoz. Az akció többféle kedvezmény kategóriát tartalmaz, amelyeket az alábbiakban részletezünk:

1 BÉRLETTEL NEM RENDELKEZŐ SZURKOLÓK SZÁMÁRA
Azon szurkolóink, akik még nem rendelkeznek féléves vagy éves bérlettel, a Paks elleni első hazai mérkőzés kezdetéig az új idegenbeli mezeket ill. a tavalyihoz képest változatlan zöld-fehér csíkos mezeket egységesen 10% kedvezménnyel vásárolhatják meg. Az első két hazai mérkőzésre (Paks ill. Honvéd) együttesen jegyet váltott szurkolóink a jegyek bemutatásával 15% kedvezményre jogosultak az első mérkőzés kezdetéig.

2 BÉRLETTEL RENDELKEZŐ SZURKOLÓK SZÁMÁRA
Bérlettel rendelkező szurkolóink számára többféle kedvezményt biztosít a klub annak függvényében, hogy hány darab mez vásárlása történik. Már egy darab esetén is jelentős az árelőny, kombinált vásárlás esetén pedig az extra kedvezményekkel igen kedvező feltételekkel lehet hozzájutni az otthoni ill. idegenbeli mezekhez. Továbbá az FTC Zrt. az előzőeken felül kiemelt kedvezményben részesíti azon szurkolóit, akik az éves bérlet vásárlása mellett tették le voksukat.

2.1 KEDVEZMÉNYEK EGY DARAB MEZ VÁSÁRLÁSA ESETÉN
A shopban egy darab mezt (hazai, idegenbeli, ill. gyerek) vásárló, valamilyen, a 2010/11-es szezonra szóló bérlettel (őszi ill. éves) rendelkező szurkolóink számára a klub jelentős kedvezményeket biztosít 2010. augusztus 31-ig történő vásárlás esetén. A kiemelt kedvezményekkel szeretné a klub támogatni azon hűséges szurkolóit, akik az idei szezonra bérletet váltottak. Az éves bérlettel rendelkező szurkolóink pedig extra kedvezményt vehetnek igénybe ezen időszak alatt, amellyel az FTC Zrt. vezetősége szeretné megköszönni leghűségesebb szurkolóinak támogatásukat.

2.2 KEDVEZMÉNYEK TÖBB MEZ VÁSÁRLÁSA ESETÉN, CSALÁDI KEDVEZMÉNYEK
Az FTC Zrt. vezetősége az idei szezontól bevezeti az ún. kombinált mez vásárlási lehetőséget. Ez magában foglalja a hazai és idegenbeli mezek együttes vásárlási lehetőségét ill. az ún. családi csomagot, amely 1 darab felnőtt ill. 1 darab gyermek mez vásárlását jelenti. A klub vezetése ezen kedvezmények meghatározásánál is jelentősen támogatja bérletes szurkolóit, az előzőekhez hasonlóan az éves bérletet váltókat nagyobb mértékben. Az alábbi kedvezményeket a klub 2010. augusztus 31-ig történő vásárlás esetén biztosítja.

Felhívjuk figyelmüket, hogy a bérlettel rendelkező szurkolóink csak akkor vehetik igénybe a fent részletezett kedvezményeket, amennyiben a vásárláskor bemutatják érvényes bérletüket. A családi kedvezmény igénybe vételéhez elegendő 1 darab felnőtt (felnőtt vagy nyugdíjas) bérlet bemutatása.

Reméljük a fenti akciós kedvezmények szurkolóink megelégedésére szolgálnak, és sokan szorítanak majd kedvenceinknek a lelátón ezen mezeket viselve idén is. Tájékoztatjuk Önöket, hogy a fenti árak és kedvezmények a rendkívüli kedvezmények miatt csak az akció ideje alatt vehetőek igénybe.


Üdvözlettel:
Berkes Zoltán,
vezérigazgató