A Paks csapata lesz ma a vendég. Szöveges tudósításunkat a tovább gomb mögött olvashatjátok.

Vége a mérkőzésnek.
A harcosan, helyenként jól játszó Fradi gyorsan hátrányba került, Bartha László az első tíz percben betalált, szerencsére gyorsan egyenlíteni tudtunk, Heinz találata után Szabó öngólja már a vezetést jelentette, amit helyenként szerencsével, de meg is tartottunk a lefújásig.

Heinz nagyszerű megmozdulásokkal vetette észre magát, ő volt a mezőny legjobbja. Védelmünk helyenként botladozott, győzelmünk teljesen megérdemelt.

45+
Kiss kapáslövése elmegy a kapunk felett.

45.
Két perc hosszabbítás.

44.
Kulcsár kap finom passzt Heinztől, becselezi magát a tizenhatoson belülre, rálövi, kevéssel megy el a hosszú sarok mellett a labda.

42.
Prukner úgy látszik, tartaná az eredményt, Stanics helyett Rodenbücher áll be a végére.

41.
A tizenhatos sarkán Heinz áll, Rósa odaadja neki a labdát, tesz két lépést, és nagyon fölé lövi. Bartha Laci helyett Miskolczi áll be a vendégeknél.

40.
A sárga lap utáni szabadrúgás Marótit találja egyedül, csak bele kellett tenni a fejét a labdába, mellé, kár érte, közel voltunk a gólhoz.

39.
Bartha Laci kap sárgát Maróti felrúgásáért.

36.
Tóth Bence helyett az előző szezon egyik legjobbja, Kulcsár Dávid áll be.

34.
Fölénybe kerültek a vendégek, mi is támadunk, de ezekből nem alakítunk ki helyzeteket, a paksiak igen, bár ezek kihasználása gyenge, de mégis, benne van a gól lehetősége.

33.
Újabb paksi helyzet, Montvai fordulásból lőhetett, megint a kapusunk védett.

32.
Tutorics hatalmas hibája, utolsó emberként elveszíti a labdát, eddigi legnagyobb hibája a Fradiban a védőnek, reméljük, az utolsó. Szerencse, hogy nem lett belőle gól, utolérte a támadót, aki gyengén lőtt, Ranilovic hárítani tudott.

30.
14 méterről paksi lövés, a hosszú felső felé csavarodott a labda, mellé ment.

29.
Támadásban vagyunk, az utolsó passzok nem sikerülnek, de akarásban, küzdőszellemben jól vizsgázik a társaság eddig.

27.
Andrezinho helyett Abdi áll be.

25.
Heinz passza után Andrezinho lő, lepattan a védőről. Abdi készül beállni. Heinz még meg sem fordul, külsővel Rósa elé ad, gyönyörű mozdulat. Rég volt olyan játékosunk, akinél nem tudtuk, mit fog csinálni a labdával, ha hozzá kerül.

24.
Paksi csere, Lisztes helyett Kiss a pályán.

23.
Zsebpiszok sárga lapot ad Csizmadiának, mondjuk belerúgtunk mindenkibe egyet, aki elénk került.

20.
Tóth Bence húz be egy bőrt, Heinz kapásból lő a rövid sarok felé, laposan, épphogy mellé.

17.
Heinz harcol ki szögletet, de az lapos, és kivágják.

14.
Csehi megy el Stockley mellett, középre ad, Lisztes lőhet kapura, mellé megy.

13.
Montvai kap labdát, de lesen ugrik ki.

11.
Andrezinho cselezte ki védőjét, Heinz centerez, de kivágják, aztán a védők szerencsétlenkednek, agy szöglethez jutunk. Abból nem tudunk helyzetet kialakítani.

9.
Hurvinyek szerepel, a zsebpiszok hülyeségeket fújkál be, egyébként más nagyon nem történik.

4.
Heinz szép testcsellel szabadul meg védőjétől, széle ad Andrezinhonak, aki nem olyan gyors, hogy elérje az egyébként jó labdát, centerezését kivágják a védők.

Második félidő, 1. perc
Fordulunk, nincs csere nálunk.

Félidő:
Szünetben körbenéztünk, kis jóindulattal lehetünk hatezren.

45.
Érdekes, az edzőmeccsek alatt hátul voltunk stabilak, és támadásban gyengébbek, ez most megfordult, a védlemünket könnyen hozzák zavarba a paksi támadók, elől pedig helyenként kifejezetten szép dolgokat tudunk művelni. Félidő.

44.
Ranilovic tesz azért, hogy megjegyezzük a nevét: Csehi fejesét tolja szögletre hatalmas bravúrral.

43.
Labdaszerzés, kontra, Junior nem ad jól középre. Visszaszerzi, másodjára igen, de akkor Rósát állítják meg lesen, tévesen.

42.
Rósa ugyanazt játssza meg, amit tavaly itthon a Győr ellen – az győztes gól volt – visszahúzta, a védő elment borért, csak sajnos most fölé lőtt.

39.
Junior szabálytalansága után – az újak közül talán ő a leggyengébb eddig – szabadrúgással jöhetnek a paksiak, 18 méterre a labda a kapunktól, mögötte Lisztes Krisztián és még ketten. Nyolcan a sorfalban, el is tekeri Sipeki, de Ranilovic könnyedén véd.

37.
Heinz nagyszerű. Mit szólnátok ahhoz, ha lenne egy fénykorában lévő Lipcseink, és mellette egy Heinz, hátul Zsiborással, és Simon Tibivel, a kaput pedig Fischer Pali rohamozná?

35.
Lisztes 35-ről lő, Ranilovics véd.

33.
Rósa beadását (ha jól láttuk) Szabó János ügyetlenkedi be a saját kapujába, öngól, vezetünk! 2-1, fordítottunk.

30.
Mezőnyjáték folyik a pályán, de jobbára mi kezdeményezünk, de a paksiak ellentámadásaiban is benne van a veszély. Montvai áll be két védő közé – Tutorics rúgta térden az egyik paksit, sárga lapot kap – Lisztes pedig hosszú indításokkal próbálja kiugratni.

24.
El sem hisszük, mit hagyott ki a Paks: végigvitték a szélen, centereztek, a kapu torkába érkezett a csatár, hihetetlen, hogy nem érte el, nagyon könnyen kaphattunk volna még egy gólt.

21.
A bal oldalunk nagyon aktív, jobbszélen egyáltalán nem megy támadás, Tóth Bence labdát sem nagoyn kapott még ma.

20.
Stanics rúg kapura 17 méterről, a rövid sarokra tartó, egyébként gyenge lövést könnyen védte Kovács.

15.
Andrezinhot vágják fel a büntetőterületen belül, Hurvinyek nem fújja be, a kipattanó után Junior pakol oda az egyik paksinak, itt már sípolt, mint akinek az élete múlik rajta.

12.
Stanics és Heinz játszanak össze sarokkal, Hurvinyek szerint les volt. Ez sem lett okosabb a nyáron.

10.
Heinz kap jó indítást, rögtön lő, Kovácsról kijön, a kipattanót le sem kezelte, hanem bevarrta a léc alá, gyönyörű góllal egyenlítettünk! 1-1

9.
Nincs kánikula, de köszönjük, kihagytuk volna a hideg zuhanyt.

7.
Egy beadás alatt Junior mindenfelé nézett, csak arra nem, ahová kellett volna neki, gyakorlatilag akadálytalanul ugorhatott fel mellette Bartha Lacika, Ranilovic gondolom a Tábort hallgatta, a lényeg, hogy gólt szerezett volt játékosunk az Üllői úton, vezet a Paks. 0-1.

6.
A kezdő tizenegyből hatan nem voltak még itt tavaly, a cserepadra ketten jutottak, Józsi és Adriano nem játszhatnak.

4.
Maróti védekezik a hosszú hajával, Pisanjukon kívül jó régen nem emlékszünk copfos játékosra a Fradiban. Rósa beívelését Tóth Bence fejelné kapura, megelőzik.

1.
Mi kezdjük a mérkőzést, Stockley ível Heinz felé, de a védők tisztáznak, ez az első labdaérintés a szezonban. Először Juniort rúgják fel, méghozzá Lisztes Krisztián, akit még mindig furcsa ellenfél mezben látni az Üllői úton. Pályán van Bartha Laci is. Hurvinyek (ő a bíró) rögtön szerepel, harminc métert fut egy fiegyelmeztetésért. Stanics íveli be a szabadrúgást, kifejelik.

19:06
Kishypós elvégzi a kezdőrúgást, füstök gyúlnak, néma felállással emlékezik meg az egész stadion Hypós Feriről.

19:03
Az a négyezer viszont kitesz magáért, hangosan köszöntik a játékosokat.

19:02
Bevonulnak a csapatok, mi zöld-fehérben, a vendégek kék-feketében játszanak ma.

18:59
Felhangzik a Fradi-induló, tapsol a közönség, csak a játékosok nem jönnek még. Négyezren vagyunk.

18:55
Berkes Zoltán köszöntötte a szurkolókat, és átadott egy mezt, és egy éves bérletet Karsai Ferenc testvérének, a klub felajánlásaként.

18:52
Van ám videónk arról is, hányan jöttek húsz perc alatt. Ennyi ember volt 18:50-kor a stadionban:

18:40
A meccs előtt harminc perccel ennyien vannak a stadionban:

18:34
Ferenczi Pista Fitossal és Lipcseivel a székház teraszáról nézi majd végig a meccset.

18:29
Szól a Thunderstruck. A Pápa elleni hazai óta várom, hogy újra hallhasssam.

18:22
A nemrégiben elhunyt törzsszurkolónk, Karsai Ferenc testvére, Karsai Sándor végzi el a kezdőrúgást a 19 órakor kezdődő Paks elleni bajnoki mérkőzésünkön.
A meccs előtt tíz perccel Berkes Zoltán intéz pár szót a szurkolókhoz, majd átad egy mezt és egy bérletet Karsai Sándornak. A találkozó 1 perces néma gyászszünettel kezdődik.

(ftc.hu)

18:20
Úgy tudjuk, Józsi műtétje sikeres volt, de még jövő héten sincs esély a játékára, folyosói pletykák szerint könnyen lehet, hogy három hétig sem játszaht a középpályás.

18:19
Megszólalt a csapat bemelegítő zenéje – nagy örömömre ez az AC/DC, kedvenc zenekarom az ausztrál banda.

18:16
A mai kezdőcsapatot megírta az ftc.hu:

Ranilovic – Stockley, Tutoric, Csizmadia, Junior – Maróti – Andrezinho, Stanic, Tóth B. – Rósa – Heinz
Kispad: Mester, Abdi, Rodenbücher, Fülöp, Kulcsár, Pölöskey, Pisanjuk

18:10
Gyér a forgalom a pálya körül, a Könyves Kálmán körúton, és az Üllői úton jóval többen várakoznak, mint a jegypénztárak előtt. A kettes szektor előtti kerítésre kifüggesztettek egy Hypós Ferire emlékező drapériát. Csizmadia Csaba a meze alatt az Üllői129 webshopjában is kapható pólót fogja viselni.

Hírdetés