A DVSC-TEVA labdarúgócsapatától lejárt szerződése után távozó Bodnár László a Ferencváros angol testvércsapatánál, a Sheffield Unitednél szerepel próbajátékon, írja az NSO.

A magyar jobbhátvéd végigjátszotta a sheffieldiek Estudiantes elleni felkészülési mérkőzését, a „szablyások” 1–0-ra legyőzték az argentin nagycsapatot.

A Sheffield United menedzsere, Kevin Blackwell a találkozó után elmondta „még leülnek” a magyar játékossal beszélni.

„Egész jó teljesítményt nyújtott, de nem igazán jó az edzettségi állapota, és ez nagyon megnehezítette a dolgát.

Csak negyvenöt percet akartuk játszatni, de kilencven lett belőle, jól fel tudtuk mérni a képességeit. Johnny (Johannes – a szerk.) Ertl, aki korábban játszott ellene az osztrák bajnokságban, azt mondta róla, hogy jó játékosnak tartja” – nyilatkozta a tréner, aki korábban elmondta, egy jobbhátvédet még mindenképp szeretnének szerződtetni.

ÍGY LÁTTÁK BODNÁR JÁTÉKÁT A SZURKOLÓK

„Sokat zakatolt, úgy érzem, jól játszott. Jó a labdakezelése, pontosan passzol.”

„Sokszor légüres térbe került, nem helyezkedett jól, de több szép szerelése volt. Azt hiszem, szerződtetném, a helyezkedési hibák annak voltak a következményei, hogy nem edzett a csapattal. Egész jó volt.”

„Túl sok területet hagyott az emberének a bal szélen, néha bizonytalan volt, de jól passzolt. Őszintén szólva, nem szerződtetném.”

„Remélem, nem igazoljuk le. Sok labdát eladott, nem tud beadni, rosszul helyezkedik, úgy tűnt, mintha sosem futballozott volna. Hagyjuk…”

„Gyenge játékos, nem tetszett a játéka. Túl lassú, a labdakezelése sem az igazi.”

„Gyenge pont lehet, legalábbis a meccs alapján. Volt egy remek és fontos mentése, de többször rosszul helyezkedett, nem nyert fejpárbajt, túl gyakran vesztett el labdákat, és lassú volt.”

„Szerintem többen igazságtalanul kemények. Megbízhatónak tűnt, vállalkozott, jók a passzai, és lehet, hogy egyszer góltól mentette meg a csapatot.”

A szurkolói véleményeket a footymad.net internetes oldal Sheffield United-fórumából idéztük.

(NSO)