A kecskeméti klub közleménye.

Felhívjuk szíves figyelmüket, hogy az augusztus 7-én 20.00 órakor megrendezésre kerülő KTE-Ereco – Ferencvárosi TC mérkőzés előtt a várhatóan nagy létszámban érkező fővárosi szurkolók miatt a vendégszektor előtti parkolók teljesen le lesznek zárva reggel 6 és délután 18 óra között. A ferencvárosi szurkolók ezt követően hajthatnak be járműveikkel a parkolóba. A Budapestről vonattal érkező fanatikusokat különbuszokkal, rendőri kíséret mellett szállítják majd a Széktói Stadionhoz, majd a lefújást követően ugyancsak busszal szállítják vissza őket a pályaudvarra. A Budapestre induló különvonat 22 óra 45 perckor indul az állomásról.
Szombat reggel 6 órakor szintén lezárják az Olimpia utca teniszpályáktól a stadionig tartó szakaszát. Ezt a parkoló részt szintén 18 órakor nyitják majd meg az autóval érkező kecskeméti szurkolók részére. Miután ezen a szakaszon igencsak korlátolt létszámban férnek el a gépkocsik, arra kérünk minden KTE szurkolót, aki csak teheti, vagy tömegközlekedési eszközzel, vagy gyalogosan jöjjön ki a mérkőzésre, mivel az autóval érkezőknek csak a stadiontól távolabb lesz lehetőségük a parkolásra.

Tisztelettel kérjük a mérkőzésre kilátogató szurkolóinkat, hogy a nagy érdeklődésre való tekintettel a korábban megszokottnál hamarabb érkezzenek meg és foglalják el helyeiket a stadionban, így elkerülve az esetleges torlódásokat.

Köszönjük megértésüket!

A KTE-Ereco vezetősége