Volt játékosunk kezdett Gyepesék ellen, de még az első félidőben kiállt. A harmincötödik percben McNaughtont találta el későn, térdén telibe, azonnal kiállították Mattet és bár nagy kavarodás és tiltakozás következett, a meccs végén Kevin Blackwell beismerte: jogosan. Emiatt az ekkor Evans góljával vezető hazai csapat 65 percig emberhátrányban kellett játszon, aminek egyenes következménye volt Gyepesék egyenlítő gólja. Gábor végigjátszotta a meccset.

A harmadosztályban a Rochdale 0-0-lal mutatkozott be a Hartlepool ellen, Elding csereként 23 percet játszott, egy osztállyal lejjebb Doherty a Bradfordban szintén csere volt, 29 percet játszott és kikaptak a Shewsbury otthonában 3-1-re (a középpályás beállásakor már kialakult a végeredmény), míg Wedgebury a Macclesfieldben nyolcvan percet kapott, s a hírek szerint remekül is játszott, csapata idegenben 2-2-t ért el a Stevenage ellen, úgy, hogy a hazaiak a 89-ik percben egyenlítettek. (James Ashmore-nak még nincs csapata).

Rafe Wolfe-ra egy válogatott meccs vár Trinidad és Tobago ellen jövő szerdán, míg Ferenczi Pista ma este a Videoton ellen lép pályára a Vasassal.