Ma a Ferencváros összes csapata megkezdi jeges felkészülését a Pesterzsébei Jégcsarnokban.

Kisebb megszakításokkal délelőtt 10-től este 9-ig szakosztályunk apraja-nagyja ott lesz majd a jégen. A sort a felnőttek kezdik majd, akik a hétköznapokon végig kétszer edzenek majd a csarnokban (s emellett még szárazon is trénigeznek majd.)

A Hakan Nygren vezette stáb már elmúlt héten is kemény munkát végzett a fiúkkal. A svéd mester és kollégái, Szergej Oreskin és Valentényi Sándor felváltva kínozta a játékosokat a Népligetben. Jelenleg 30 játékos készül az első gárdával, ám ez csak átmeneti állapot, a tervek szerint 3 kapus mellett 22 mezőnyjátékos alkotja majd a keretet a szezonban.

A keretszűkítés augusztus 15-én lesz esedékes, aznap két felé oszlik a gárda és egymás ellen játszik majd tesztmeccset. Addigra már az utánpótlás is túl lesz az első héten, s mint az már eldőlt, örömteli fejleményként minden korosztályban (valahol a Dunaferrel közösen) lesz majd zöld-fehér csapat a bajnokságokban. Ez pedig azt is jelenti, sok-sok munka vár majd mindenkire, aki a Ferencváros jégkorongozóiért dolgzik majd az elkövetkezendő időkben.

(fradihoki.hu)