Tóth Bence a felkészülés kezdetén gyomorbántalmai miatt egy hetet kihagyott, emiatt volt némi erőnléti lemaradása a többiekhez képest. Most azonban már jól van, szeretne bizonyítani.

– Számomra sajnos nem úgy sikerült a formaidőzítés, hiszen a betegségem miatt le voltam maradva a többiekhez képest. Az első meccsen még éreztem fáradtságot, most azonban már jó kondícióban vagyok.
– Sok középpályás van a keretben. Nem könnyű bekerülni…
– A Fradi kezdőcsapatába sosem volt könnyű, jól kell játszani és akkor nem lesz gond. Középen vagyok képes a legjobb teljesítményre, mindig is ott játszottam, bízom benne, hogy megkapom a lehetőséget.
– Milyennek látod az ide Fradit?
– Szervezettebbek vagyunk a korábbiaknál, látszik az edző keze munkája. Két meccs után nehéz még bármit mondani, hat pontunk van, de a játék nem volt minden esetben kifogástalan.
– Mit vársz a Honvéd ellen?
– Szép lenne kilenc ponttal nyitni, de tisztában vagyunk vele, hogy nagyon nehéz dolgunk lesz. Becsapós a kispestiek eddigi szereplése, nem egy rossz csapatról van szó. Az első két fordulóban nem jött ki nekik a lépés, biztos vagyok benne, hogy nálunk mindent megtesznek majd azért,
(ftc.hu)