A Sheffield United vezetőedzőjét, aki korábban számtalan esetben keresztbetett nekünk, a QPR elleni tegnapi vereség (0-3) után kirúgták. A leghíresebb eset talán Keith Gillespie-é volt, a legendás észak-ír játékos 2009 nyarán a Fradiba igazolt volna, Blackwell azonban letiltotta az ügyletet, személyes konfliktusára hivatkozva (Gillespie egyszer edzésen behúzott neki egyet). Lowton a múlt heti kiállítása után eltiltását töltötte.

Craig Short a harmadosztályú újonc Notts Countyval újabb vereséget szenvedett, ezúttal az Oldhamtól kaptak ki 3-0-ra. A volt Fradi-edző szerint “mentális problémáról van szó, jó 25%-kal több kell a játékosoktól, mint adtak, le kell ülnöm velük beszélni.

Elding a sok kihagyott edzés után egyre többet tud vállalni, tegnap 40 percet játszott a Brighton elleni 2-2-es idegenbeli döntetlen során. Anthony kulcsszerepet vállalt a Rochdale sikerében, a hazaiak kapitánya ellene elkövetett szabálytalansága után mehetett zuhanyozni alig három perccel tavaszi gólkirályunk beállása után, s egyben tizenegyest is kapott ezzel a Dale.

Doherty a negyedosztályú Bradfordban 66 percet vállalt, s nyertek is, 1-0-ra, a Stevenage ellen. A Macclesfieldben Wedge 29 percet játszott, de ő sem tudott segíteni abban, hogy a vendég Shrewbury 3. percben szerzett vezetését megfordítsák. (0-1)