Dénes a csapat képviseletében jelent meg a Honvéd meccs utáni sajtótájékoztatón. A mérkőzésen csapatkapitányi karszalagot viselő játékos így látta a mai 90 percet:

– Szerencsétlen szituáció volt, utólag nem vesszük le egymás fejét, jól kezdtünk, és ez idén már a második ilyen buta gól volt, tanulnunk kell belőle, még egyszer ez nem történhet meg. A taktikára és a második félidei játékra összpontosítottunk, azt beszéltük meg. A második félidő alapján emelt fővel jöhettünk le a pályáról. Az első félidő végén lévő kakaskodás az időhúzásból adódott, de azt csinálták, amit csinálniuk kellett ebben a szituációban. Ha a játékvezető erélyesebben lépett volna fel, nem ez lett volna.

Az első gól nagyon váratlanul jött, addig jól játszottunk. A második padlóra küldött minket, a kiállítás után rendeztük a sorokat, megint kaptunk egy gólt, a második félidei hozzáállásból kell kiindulnunk. Akkor a széleket próbáltuk megjátszani és Marekot. A Honvéd visszaállt, feladták a területet, nehéz volt kilenc emberrel felállt védelem ellen játszanunk, voltak lehetőségeink, ennyit tudtunk kihozni ebből.