Pontosabban szeptember 17-étől fog csak, jogi okokból.

Az FTC Zrt. ezúton tájékoztatja az FTC Szurkoló Kártya birtokosait, illetve leendő birtokosait, hogy az FTC Szurkolói Kártya-programmal kapcsolatos Általános Szerződési Feltételek helyett 2010.09.17. napjával új Általános Szerződési Feltételek kerülnek bevezetésre.

Az új Általános Szerződési Feltételek elérhetőek a http://www.ftc.hu internetes honlapon keresztül a regisztrációs felületen, illetve megismerhetőek a hivatalos Fradi-shopban.

A változás az Általános Szerződési Feltételek 5. pontjának első bekezdését érint, azaz a jelenleg érvényben lévő mondat:
– „A Szurkolói Kártya birtokosa a Szurkolói Kártya elvesztése, megsemmisülése vagy sérülése esetén bármikor újabb Szurkolói Kártyát igényelhet, melyet 5000,- Ft (azaz ötezer Forint) külön eljárási díj megfizetését követően vehet át”

a következőképpen módosul:
– A Szurkolói Kártya birtokosa a Szurkolói Kártya elvesztése, megsemmisülése vagy sérülése esetén bármikor újabb Szurkolói Kártyát igényelhet, melyet 1.500,- Ft (azaz ezerötszáz Forint) külön eljárási díj megfizetését követően vehet át.

2010.09.17.-ig az eddig alkalmazott Általános Szerződési Feltételek maradnak hatályban. Ha a Szurkolói Kártya birtokosa a SZERZŐDÉST 2010.09.17.-ig, azaz harminc (30) napon belül írásban nem mondja fel, úgy részéről az ÁSZF módosítását elfogadottnak kell tekinteni.

Budapest, 2010.08.18., FTC Labdarúgó Zrt