Bízunk benne, hogy úgy érzitek majd ti is, gazdag, izgalmas programmal állunk elétek majd a szeptember 3-5 közt a Népligetben megrendezendő fesztiválon. Ezekről a programokról tájékoztatunk titeket a hátralévő időben folyamatosan.

A SzeptemberFeszt három napja alatt az Üllői129 és az ftcbk.hu közös sátrában egy folyamatos, több fordulós versenyt rendezünk, melynek győztese az Üllői129 stábjának tagja lesz. A feladatok nem lesznek könnyűek, az íráskészségeteket, problémamegoldó-képességeteket, empátiátokat, munkabírásotokat, sporttal és a Fradival kapcsolatos ismereteiteket is teszteljük majd, sok minden egyéb mellett.

Fontos, hogy a verseny győztese nem csak, és nem elsősorban a labdarúgásért lesz felelős nálunk a nemsokára most már tényleg elinduló új honlapunkon, a többi Fradi-sportág, csapat iránt is elkötelezettnek kell lennie. Több nívós jelölt esetében elképzelhető, hogy nem csak a győztes kap lehetőséget.

Jelentkezni emailben lehet, az info@ulloi129.hu címen. Tizenhat éves kor fölötti jelentkezőket várunk. Kérdéseteiket alant tegyétek fel.