Mi meg azt, hogy végre ismét ellátogasson a stadionba.

A Ferencvárosi korábbi kiválósága szerint a Győr elleni mérkőzések mindig is legendásak voltak. Már csak Pintér Attila személye miatt, most is pikáns meccsre számít…
Nyilasi Tibor szívesen emlékszik a két csapat korábbi remek összecsapásaira. 1983-ban például három gólt szerzett a Győr ellen egy 3-3-ra végződő találkozón. Ezüstcipős klasszisunk csaknem egy évtizeddel később már edzőként volt részese egy emlékezetes Győr-Fradinak. “1992 tavaszán 6-1-re nyertünk idegenben, Lipcsei Péter három gólt is lőtt, a szezon végén pedig mi lettünk a bajnokok. Most is remek találkozóra van kilátás, Fradi-sikert várok.”
Csak teltházas emlékeim vannak az Üllői útról, nekem még megadatott 30 ezer néző előtt játszani!
Közhely, de igaz, hogy a szurkoló a 12. játékos a pályán. Valóban nagyszerű érzés, amikor, akár a Népstadionban, akár a Fradi pályán az ember kilép a gyepre a több ezres tömeg elé és hallja a buzdításukat. Minimum egy plusz gólt jelent.
Remek ötlet, különösen így iskolakezdés előtt ez az ingyen meccs! Azt hiszem a mostani játékosok nagy része most éli át mit jelent igazán Fradi-mezben játszani, és mit jelent igazi nagyközönség előtt pályára lépni. Úgyhogy sok játékosnak lesz vízválasztó a szerdai mérkőzés. Azt kívánom nekik, hogy még sokszor élhessék ezt át!”

(ftc.hu)