Segítségeteket kérjük, hátha be tudtok szállni a SzeptemberFesztbe. Ma két dologról is kiderült, hogy a tervekkel szemben nem kapjuk meg ingyen (vagy, hogy amit ingyen kapnánk, az nem jó), így még mielőtt méregdrágán bérelünk, hozzátok fordulunk. Két dolgot már le is húztunk a listáról, köszönet Tamásnak és Robinak.

Ne csak akkor jelezzetek, ha ingyen tudtok az alábbi dolgokban segíteni, akkor is, ha kedvezményes, vagy jó áron. S természetesen cégeitek molinója is szerepelne a sátrunkban, s a cég neve itt a honlapon is szerepelne.

– egy sátor egy 13x10m-es placcra, sátoraljjal, világítással, három napra. (van sátrunk, de esős időben nem lenne megfelelő)
(szept. 3-5)

A rendezvény egy picit sincs veszélyben, azonban szeretnénk minél kevesebbet áldozni a saját zsebünkből, gondoljuk ez érthető. Ha tudtok segíteni, írjatok az info@ulloi129.hu-ra, még ma négyig, utána meg kell rendelni ezeket az eszközöket. Ha van valami, amiben érzésed szerint tudsz segíteni, akkor is írjatok, minden segítség jól jön. Akkor is, ha önkéntesként jönnétek.