Az FFC, az FTC és a Ferencváros Zrt segítségével sokak régi vágyát sikerül majd megvalósítanunk.

Kedd 9:16

Vasárnap ketőtől fantasztikus beszélgetéssel szolgálunk a Fradi-Újpestekről, vendégeink Albert Flórián, Lipcsei Péter valamint Kovács Zoltán és Dunai Antal lesznek. Ezután, háromkor Kovács Miklóssal, az FTC új elnökével várunk rátok.

A SzeptemberFeszt alatt szinte az egész Fradi-család együtt lesz, jönnek az FFC-s srácok, jön a futballcsapat, ott lesz az FTC új elnöke, a jégkorongozók, a kézisek, a vizilabdások, ellátogatnak hozzánk bemutatóval a bírkozók, az akrobatikus tornászok, jön Kisgyörgy Gergely a teniszezők képviseletében, többek közt egy bemutatóval és készülünk még számtalan meglepetéssel, vendégekkel, bemutatóval, ajándékkal, játékkal. Az ftcbk.hu-val közösen kisebb kiállítással is készülünk. A Népligetben leszünk, így ha már unjátok a képünket, a Népliget sportkomplexumban rengeteg meccset megnézhettek, vasárnap pedig Lipcseiék játszanak az NBII-ben. Az EA Sports is kiköltözik hozzánk a három napra, a FIFA2010-el játszhattok, reményeink szerint versenyszerűen is, lesz egy kisebb futballpálya, és más sportolási lehetőségek.

Azt szeretnénk, hogy egy felejthetetlen fradista-dzsemborit hozzunk létre, de ehhez a legfontosabb, te, ti vagytok. Gyertek el a családotokkal, fradista és nem fradista barátaitokkal, mutassuk meg, a Fradi-család nem csak egy üres toposz, hanem valódi, élő dolog – és természetesen minden program ingyenes, sőt, ti nyerhettek értékes nyereményeket!