Már hét óta kint vagyunk, most épp a ponyva kerül a sátorvázára. Ma amolyan bemelegítő napot tartunk, a nap fénypontja az FFC és az FSZSZ ankétja 18:00-tól.

Mjozef 6:53-kor kihelyezte a irányjelző táblákat, a sátor építői 7:05-kor elkezdték a munkát, mi Trentonnal 7:27-kor érkeztünk.

10-re áll majd a sátor, akkor jön majd az áram is, s érkezik három 107 centis TV (ezeken Fradi-meccsek, fotók és videók mennek majd) és a kispályás kapuk az Oxygen Wellness jóvoltából.

Dél körül érkezik a hangosítás (4×400/800W Wharfdale ládák, nem hagyunk semmit a szerencsére), háromkor pedig négy X-Box-szal az EASports és a Fifa2010 és a H-labda bemutató is elkezdődik ma, s néhány pólót is vehettek már délután. A Fradicsokis barátaink kóstolóval várnak majd titeket. Kiállítás is lesz, könyvekkel, képeslapokkal, s persze rengeteg sörpad, a megvásárolt italaitokat nalunk is megihatjátok:)

A mai program 15:00-tól könyvbemutatóval indul (Nagy Béla hagyatékából), majd elkezdjük az újságíró versenyt (erre emailben, az info@ulloi129.hu-n, vagy 17:15-ig a helyszínen jelentkezhettek még), 17:30-kor, 18:00-kor pedig FFC és FSZSZ ankét. Az összes beszélgetésről élő videostreamet adunk a ustream.tv-n keresztül.

A nagyüzem focival, kézivel, hokival, és a teljes Fradi-családdal holnap indul, a részletes programot hamarosan, néhány órán leközöljük. Holnap 10-kor a női kézisek ankétjával és bemutatójával kezdünk, 11-től jönnek a pólós srácok,de lesz tenisz, birkózóbemutató, akrobatikus torna is. A nap záróprogramjaiban pedig a focicsapat viszi a prímet.

Megérkeztek a pólók. Három fajta póló közül választhattok majd. Készült egy meglepetés széria is, amely dr. Lakat Károly legendás idézetével van ellátva.