Az utolsó győztes bajnoki gólunkat Dragóner Attila szerezte a Megyeri úton, még 2000. november 30-án. Védőnk korábbi sérülése miatt nem léphet pályára, de bízik benne, hogy 10 év után újra nyerünk a lilák otthonában.

Évekkel ezelőtt kitaláltam az öltözőben, hogy aki az Újpest ellen győztes gólt szerez, az halhatatlanná válik, ezzel még nagyobb elszántságra, még nagyobb harci kedvre biztatva a társakat. Nagyon régen nyertünk már a Megyeri úton, itt az ideje, hogy megszakadjon a sorozat, elnézve az elmúlt hetekben nyújtott teljesítményünket, erre van esélyünk. Tudom, hogy egy Derbi előtt nem kell ösztönözni a játékosokat, de a győztes gólunk szerzőjének – amellett, hogy halhatatlan lesz – egy hétig saját kezűleg tisztítom a futballcipőjét. Ha többen is betalálnak, és megnyerjük a meccset, akkor természetesen minden gólszerzőnek. Remélem, ez kellő motiváció a srácoknak, nagyon várom, hogy minél több cipőt tisztíthassak…

Dragóner Attila elmondta, hogy sérülése után egyre jobb állapotban van, Bali Péter erőnléti edzőnkkel készül, szeretne minél előbb csatlakozni a csapathoz, és még ősszel pályára lépni.

(ftc.hu)