Nem csak rendezői oldalról történtek provokációk.

Sajnos a mérkőzést megelőzően több szurkolótársunkkal egyetemben mi is megtapasztaltuk, hogy milyen az, amikor egy hosszú ideig a Belügyminisztérium szolgálatában álló csapathoz látogatunk.

A város szélére megérkezve ugyanis szerkesztőségünk tagjai egy parkolón haladtak keresztül, ahol egy csapat készenlétis kolléga kutyáikkal egyetemben várta a később érkező Tábort. A kutyák szájkosár nélkül, csak egy vékony pórázon tartva többször is felénk ágaskodtak és vicsorítottak rendületlenül, a pórázt tartó gazdáik látható megelégedésére. A mérkőzés végén tudomásunkra jutott, hogy más szurkolótársunk már nem úszta meg ennyivel. Egy idősebb úr kivált a tömegből és pisilni készült, természetesen ezt a közbiztonságra fokozottan veszélyes tevékenységet a rend éber őrei azonnal kiszúrták és odarohantak, kutyájukat pedig a férfire engedték.

Tiszta szívünkből kívánunk nekik mi is hasonló kellemes élményeket minden piszoár használat alkalmával, bár reméljük, hogy nem kutya, hanem mondjuk Solymosi sporttárs lepi meg őket hátulról.