A Bors tegnapi információja szerint elképzelhető, hogy a szerb Mateja Kezman a Ferencvárosban folytatja pályafutását. Utánajártunk a pletykának. Az ügyben megszólaltatták csapatunk egyik játékosát is, aki elárulta, hallott a csatár lehetséges érkezéséről, és szívesen játszana együtt a támadóval.

Hát nem is csoda, ha Kezman eddigi statisztikáit megnézzük megállapítható, a még mindig csak 31 éves játékos kimagasodna, (nem a termetével) az NB1-ből. Kezman a Radnički Pirot csapatában kezdte a pályafutását, ahol 17 mérkőzésen 11 gólt rúgott. Majd következett:
Loznica 13/5.
Sartid Smederevo 14/4.
Partizan Belgrad 54/33.
PSV 122/105
Chelsea 25/4
Atletico Madrid 30/8
Fenerbache 46/20
Paris Saint-Germain (kölcsönben) 21/3
Paris Saint-Germain 14/2
Zenit (kölcsönben) 10/2

A szerb támadó jelenleg ingyen igazolható, és mivel Prukner mester támadót keres, és körülnéz a balkáni piacon akár még meg is fordulhatott néhány ember fejében a kétségtelenül bombasztikus igazolás.

Ezért a Szovátán tartózkodó Üllőis kollégák rákérdeztek az ügyre. A Fradi kommunikációs igazgatójától, Féderer Andreától azt a tájékoztatást kaptuk, hogy a klubtól eddig senki sem vette fel a kapcsolatot Mateja Kezmannal. Így a magunk részről kacsának tituláljuk a fenti híresztelést márcsak azért is, mert az egyik szurkolói oldal találgatásából indult az egész történet. Bár bő fél évvel ezelőtt azt sem gondoltuk volna, hogy Marek Heinz valaha a Fradiba igazol majd.