Először vesz részt az első keret edzőtáborában a Ferencváros fiatal tehetsége, Peszmeg Viktor. Szovátán az eddigi tapasztalatairól, benyomásairól, valamint a várható kilátásokról is mesélt az Üllői129-nek.

– Hosszú volt az út Szegedtől Szovátáig, de kibírtuk és megérte, nagyon jól érezzük magunkat itt, pláne én, hisz ez az első edzőtáborom a felnőttek között. Úgy érzem, hogy tényleg mindenki maximálisan elfogadott és segít engem, egyáltalán nem úgy kezelnek, mint egy újoncot, vagy akárcsak mint egy fiatal játékost, nemcsak elfogadnak, de támogatnak is a többiek.
A csütörtöki edzés előtt vettek Fülöp Noeltől és tőlem vért, de végül is csak pénteken délután négy órakor hívtak fel, hogy szombat délben indulás van, mondanom sem kell, mennyire örültem neki. Érdekes, hogy itt Szovátán egyedül vagyok egy szobában, hiszen 23 fős a csapat, legfiatalabbként rám esett a választás. Egyelőre még nem esett szó arról, hogy tavasszal mi lesz a sorsom, maradok-e az NBII-ben, esetleg egyel feljebb léphetek. A Mester odajött hozzám a reggeli után és mondta, hogy csináljam tovább a dolgomat, én ezt is fogom tenni. Nekem természetesen ugyanaz a célom, mint az összes többi játékosnak, azaz a felnőttcsapat keretéhez tartozni, ezért én nagyon remélem, sőt bízok benne, hogy itt tudok ragadni.