Dini a korondi bevásárlókörút közben ránk is szakított időt, az edzőtáborról és a kitűzött célokról mesélt röviden az Üllői129-nek.

Tudtuk, hogy kemény hetünk lesz itt Szovátán, de nagyon fontos, hogy az alapokat lerakjuk. Én úgy gondolom, hogy jó úton haladunk, a mester elégedett a teljesítményünkkel és az edzésekhez való hozzáállásunkkal, ez mindenféleképpen meg tudja alapozni azt az erőnléti állapotot, amire építve el szeretnénk érni tavasszal a dobogó valamelyik fokát.
A tegnapi kirándulás folyamán a mester főleg a külföldieknek próbálta elmagyarázni, illetve tanítgatni nekik, hogy hogyan is alakult a történelmünk, illetve ennek a régiónak a helyzete. De természetesen nekünk is folyamatosan történeteket mesélt, és az úton volt egy idegenvezetőnk, akitől a törtélelem mellett a tájról is sok érdekes információt tudtunk meg.
Ahogy már említettem, mindenféleképpen a dobogón szeretnénk végezni, és erre abszolút megvan a reális esélyünk. Úgy készülünk, hogy ez meglegyen, és jövőre nemzetközi kupában tudjunk indulni.