A mai napon két remek hangulatú mérkőzés közül kell választanunk, sajnos kell, mivel a nagy távolság miatt valószínűleg nem lehet a Népligetből elérni a jégkorongmérkőzés első harmadát, köszönhetően a Szegednek, akik nem adták áldásukat a kezdési időpont módosítására.

17.30-tól Ferencváros – Szeged, női kosárlabda rangadó a kézilabda csarnokban, bár az ellenfelünk a közelmúltban jelentősen meggyengült, elhagyta őket Bencze Tamás vezetőedző és a válogatott irányító, Németh Bernadett is, ennek ellenére biztosan nagyon nehéz mérkőzés lesz és fontos is a negyedik hely megtartásához. Ma mutatkozhat be hazai közönség előtt új igazolásunk, Kiss Gabi. Belépőket továbbra is jelképes összegért lehet váltani, az első 100 szurkoló továbbá folyékony ajándékot kap a szakosztálytól.

19 órától ismét Magyar Kupa selejtező mérkőzést rendeznek Pesterzsébeten, Ferencváros – Miskolc. Ez a mérkőzés befolyásolja majd azt, hogy milyen ellenfelet kapunk a négyes döntőben jövő hét szombaton, ha nyerünk, akkor a Vasas, ha veszítünk, akkor pedig a Dunaújváros együttese vár ránk az elődöntőben. Jegyár a szokásos 1000 Ft.