A Vasas SC elnöksége meghallgatta az elsőosztályú labdarúgócsapatba befektetni kívánó jelöltek ajánlatát.

Az elnökségi ülésen három társaság tett vételi ajánlatot a Vasas Futball Kft 99%-os tulajdonrészének megvásárlására. Mindhárman érvényes ajánlatot tettek, amit az elnökségi tagok a következő 72 órában megvitatnak, kiértékelnek, majd meghozzák végleges döntésüket.

Berki útban Angyalföldre

A Sportfórum információja szerint az egyik ajánlatot Berki Krisztián, az FTC Labdarúgó Zrt. korábbi vezérigazgatója tette. Rajta kívül a Híd-Consulting Zrt. valamint az International Financial Vagyonkezelő és Befektetési Zrt. indítványát értékeli a Vasas SC elnöksége. Berki tavaly júniusban mondott le a Ferencvárosnál betöltött posztjáról.

(sportforum.hu)

A Vasas honlapján Markovics László így nyilatkozott:

Markovits László ügyvezető elnök a közleményhez hozzáfűzte:

– Feltétlenül biztató jel és örömteli a klubvezetés számára, hogy mindhárom jelölt érvényes ajánlatot nyújtott be és komolyan felkészült az elnökségi tagok tájékoztatására. Fontos tudni, hogy a hivatalos ajánlattételt egy teljes körű jogi és pénzügyi átvilágítás előzte meg a potenciális vevők részéről. Elmondhatom, hogy most tényleg nagyon közel állunk ahhoz, hogy új tulajdonos kerüljön a felnőtt labdarúgó csapatunk élére és egyben társtulajdonosként a Vasas Akadémiára. A döntést minél hamarabb, legkésőbb e hét péntekig, meg szeretnénk hozni, a téma rendkívüli súlya miatt ezt alapos körültekintéssel tesszük.