A Nemzeti Sport információi szerint Gárdos András, a Ferencváros labdarúgócsapatának játékosát másfél plusz egy évre szerződtette az angol Sheffield United.

A 20 éves középpályás holnap utazik a másodosztályú gárdához. A nem túl jó őszi idényt futó, ám a legtehetségesebb fiatal ferencvárosi játékosok között számon tartott Gárdos a nyáron már járt próbajátékon Kevin McCabe angliai csapatánál. A játékos az ősszel az első kerethez tartozott, de rendre a második csapatban lépett pályára. Korábban viszont már bemutatkozhatott az élvonalban a zöld-fehéreknél.

A játékos 2013-ig szóló szerződéssrel rendelkezik, ára információink szerint 100 ezer euró alatt van, így komoly bevételt a játékos nemigen termelt a Fradinak, a jövője azonban innentől a saját kezében, és a sheffieldi szakemberekében van. A Pengék az angol másodosztály 21. helyén állnak, egy ponttal vezetnek a már kieső helyen álló Crystal Palace előtt.

A fiatal középpályás 6 alkalommal lépett pályára a Fradiban, 1 gólt szerzett. A Pápa ellen szerzett találata az alábbi videón megtekinthető: