A jégkorongszövetség focicsapatunk kizárásához kísértetiesen hasonló eljárást folytat a hírek szerint.

Hetek óta borzolja a kedélyeket a volt válogatott kapus, Budai Krisztián ügye. Az egykori Fradi nevelés, aki pár éve újra magára húzhatta csapatunk mezét január elején jelentette be, hogy kéri átigazolását a miskolci csapathoz, azaz Zöld Sas helyett miskolci jegesmedve óhajt lenni, fura ízlés, de ez az ő dolga. Ugyanakkor a Miskolc nem akar fizetni a játékosért, annak élő szerződése ellenére. Noha Budai állítása szerint az FTC szerződést szegett vele szemben, de információnk szerint arról van szó, hogy a miskolci egylet magasabb fizetést ígért, mire a játékos kijelentette, hogy vele szemben augusztusban (!) munkaügyi szerződésszegést követett el a Ferencváros, ami mintegy félév után eszébe jutott és ezzel az indokkal akar szerződést bontani.

A vitáról az átigazolási bizottságnak kellett volna döntenie, de információnk szerint ezt a jogköret a szövetség elvonta és egy külön bizottságot állított fel, amelynek pártatlansága erősen kérdéses. Nem ismerős?

Ezen bizottság javaslata alapján óhajt ma a szövetség elnöksége döntést hozni. Reméljük a jégkorongszövetség nem kíván kisteleki “úrék ” útjára lépni és döntésével nem sújtja jogtalanul a Ferencvárost.

Csak emlékeztetőül kisteleki “úr” már nem tagja az MLSZ vezetésének, míg a Ferencváros labdarúgó csapata az NB I.  negyedik helyén áll, egy pontra a biztos nemzetközi kupaindulást jelentő második helytől.

“Mert elfut a víz, és csak a kő marad,

de a kő marad.”

(Wass Albert: Üzenet haza)