Lassan körvonalazódni látszanak az erőviszonyok.

Alig egy hónap van hátra a Soproni Liga tavaszi rajtjáig. Bár a csapatok még a felkészülés közepén járnak, az átigazolási szezon közelgő lejárta azt sejteti, hogy igazán nagy játékosmozgás már nem várható semelyik együttesnél. Ha körbenézünk közvetlen riválisaink háza táján, igen vegyes képet kapunk. A bajnoki cim első számú várományosa, a Videoton gyakorlatilag nem gyengült és nem is erősödött, játékosmozgás szinte egyáltalán nem történt. Alves esetleges távozása viszont egyéterműen nagy veszteség lenne számukra. A Lokiból távozott Laczkó, és várhatóan távozik Kulabácsi. Érkezett Illés Gyula és Nikolov, a nevek alapján gyengültek a hajdúságiak. A ZTE-t elhagyta a már emlitett Illés, és Simon Attila, érkeztek viszont papíron jó nevű légiósok. Csank mesternek várhatóan időbe fog telni, amíg két sztenderd játékosa helyére beépiti az újakat. A Kaposvár gárdájánál játékosmozgás nem történt, a kérdés csak az, meddig tart ki a lelkes kiscsapat lendülete.

Tőlünk meghatározó játékos nem távozott, viszont a jelenlegi állás szerint úgy tűnik, hogy jó esetben egy stabil kezdőjátékost tudunk igazolni.

Ezen tények alapján szerintetek mi várható a tavaszi fordulókban, illetve reálisan nézve mi lehet a bajnokság végkimenetele? Kik lesznek a dobogósok, és ki lesz a másik kieső az Újpest csapata mellett?