Dini is elégedett volt a csapat teljesítményével.

Nagyon jó mérkőzést játszottunk, nagyon jó hangulatban, hiszen több száz szurkoló elkísért minket, szerintem érdemes is volt eljönniük. Kicsit lejtett a pálya, egyoldalúan fújt helyenként a játékvezető, de mindenki nagyon jól állt a játékhoz, megérdemelten nyertünk.
A három új srác egyre jobban beilleszkedik, szerintem látszott is, hogy a csapat elfogadta őket, alázatosan végzik a dolgukat, ahogy Morales is, edzésen és mérkőzéseken egyaránt. Nagyon szimpatikus számunkra mindannyiuk hozzáállása. Fiatalok még, ha így tudnak fejlődni, akkor csak nyerünk velük.
Nehéz ebből a három mérkőzésből még bármilyen következtetést levonni, természetes, hogy minden meccsen győzni akarunk, de a taktikai elemeket még nem gyakoroltuk be, eddig nem voltak az edzés részei, hiszen a tréningek azon időszakán vagyunk túl, ahol a futás volt a középpontban, labdával alig találkoztunk, de egy-egy taktikai elemet azért már becsempésztünk, főleg a labdatartás terén. Mindent összefoglalva, én is úgy gondolom, hogy jó úton haladunk.