2004 után szerzett jégkorong csapatunk újra érmet, az idei Magyar Kupában sikerült a bronzot megszerezni a házigazda Miskolc ellen. A meccs után több játékosunk nyilatkozott honlapunknak:

Jánosi Csaba

– Nagyon jó érzés éremmel elhagyni Miskolcot, sajnos nem igazán emlékszem az utolsó dobogós helyezésünkre, pedig jó ideje itt vagyok már. A tegnapi nap ellenére is úgy gondoltuk, hogy ma nyerni fogunk, idén nagyon jól megy nekünk a Miskolc ellen, nem úgy, mint a Vasas meccseken, ellenük valamit ki kell találnunk. Sajnos kicsit kezdünk elfogyni, sokan távoztak idén, érkezőkre már nem számítok, holnap jár le az átigazolási határidő. Szeretnénk az OBI-ben a négy közé kerülni, azt ígérhetem, hogy a maihoz hasonlóan szívvel-lélekkel fogunk küzdeni!

Hoffmann Attila

– Csapatként küzdöttünk, mindenki rendesen odatette magát a meccsen, volt egy remek kapusteljesítmény és a szurkolóink is fantasztikusak voltak. Ezeknek az összessége hozta a szép győzelmet, ez a bronzérem nekünk felér egy arannyal is.

Pleszkán József

– Fantasztikus érzés az éremszerzés, örülök, hogy a védés is jól ment, ez nagyban köszönhető a csapatnak is, akik remek védőmunkát végeztek, így nekem már nem volt annyira nehéz dolgom és még a szerencse is mellénk állt.

Borbás Gergely

– Mindig jó érzés érmet nyerni :-)