A United friss szerzeménye az Üllői129-nek nyilatkozott első benyomásairól és természetesen üzent a ferencvárosi közönségnek is.

Azt gondolom, már a nyári próbajátékom során meggyőztem a Sheffield United vezetőit arról, hogy érdemes engem szerződtetniük, ezt a szándékukat akkor ki is fejezték, bár igaz, hivatalos megkeresés csak most télen érkezett az Üllői útra. A szerződést a mai napon írtuk alá, egyelőre fél évre köteleztem el magam az angol egyesülethez. A körülmények nagyon jók, mindenre odafigyelnek a helyi vezetők. A szállás is megfelelő, még három hétig egy olyan családnál fogok lakni ahol sok gyermek él, ezután pedig átköltözöm ahhoz a családhoz, akiknél nyáron is voltam. Minden szempontból kényelmesebb lesz ez utóbbi, hiszen egyedül, saját szobában fogok lakni. A családom sajnos otthon maradt, de nagyon hiányoznak, és nagyon szeretem őket, ezt ők is tudják, érzik ilyen távolságból is. Pénteken már találkoztam a csapattársaimmal és a szakmai stábbal, rengeteg teszten vettem részt, illetve az ilyenkor szükséges összes orvosi vizsgálaton, ma délután volt az első edzésem a reserve csapatban. Úgy gondolom, hogy ez egy nagy lehetőség a számomra. Vannak céljaim, amit el szeretnék érni, és tudom, hogy ahhoz nagyon kemény munka kell, de úgy érzem, készen állok rá és mindet megteszek, hogy beteljesüljenek.

Nagyon sokat köszönhetek a Ferencvárosnak, mindig is Fradi nevelésnek fogom magam tartani. Ez egy különleges klub és nagyon örülök, hogy én is tagja lehettem ennek a nagy családnak, mert rengeteg szeretetet és gondoskodást kaptam. Külön köszönetet szeretnék mondani Dejan Milovanovicsnak, hisz tőle nagyon sokat tanultam mind a futball, mind az élet más területein, és Horváth Ferencnek akitől szintén rengeteg dolgot kaptam.
Meg szeretném köszöni a Fradi vezetőinek, Prukner Lászlónak és Gerstl Alexandernek, hogy elengedtek új klubomba.
Nagyon sok sikert kívánok a Ferencvárosnak a jövőben, remélem sikerül elérni a kitűzőt célokat!
A szurkolóknak köszönöm a sok kedves üzenetet és a biztatást.

És ami a legfontosabb: HAJRÁ FRADI!