Játékosunk fél évre kölcsönbe kerül a sereghajtóhoz.

Az újonc NB I-es gárda erősítési tervei a napokban felgyorsultak, hat új labdarúgóval sikerrel zárultak a tárgyalások.
– Az már korábban eldőlt, hogy az ex-honvédos Zsolnai Róbert nálunk folytatja pályafutását a tavasszal – tájékoztatta lapunkat ígéretéhez híven kedden reggel Tóth Dénes, a MÁV FC klubigazgatója. – Végre a Ferencvárossal is sikerült dűlőre jutnunk Fitos László ügyében, a tehetséges fiatal a szezon végéig, kölcsönben nálunk szerepel. Számtalan külföldi labdarúgót teszteltünk az elmúlt hetekben, s közülük négy nyújtott olyan teljesítményt, hogy szerződést kínáljunk nekik. A tárgyalások hétfőn befejeződtek, ezek szerint a szerb Boris Milicic, Branislav Vukomanovic és Milos Jokic, valamint a montenegrói Nenad Djurovic az elkövetkezendő fél évben a MÁV FC-t erősíti.

Tudomásunk szerint négy magyar fiatal is volt a kiszemeltek között?
– Valóban, ám az ő ügyükre még nem került pont. A Debrecen és a Ferencváros szerda estére ígért választ arra, hogy kölcsönadja-e számunkra az általunk kinézett két-két játékost.

 A hét végén Szolnokon járt két szerb labdarúgó, a kapus Goran Labus és a csatár Dragan Galic már nincs a Tiszaligetben, ellenben az U19-es Eb-n bronzérmet szerzett Szabó Lászlót tovább tesztelik a szakvezetők. A kék-fehérekhez kapcsolódó hír még, hogy a MÁV II. edzője, Bontovics Ferenc bekapcsolódott az NB I-es gárda munkájába is, a jövőben pályaedzőként segíti Simon Antal tevékenységét.

szoljon.hu