Bence a mérkőzésen elszenvedett sérüléséről is beszélt stábunknak.

– Tegnap nagyon kemény edzésen vettünk részt, talán az eddigi legmegterhelőbben, ezt ma éreztük is a lábunkban, nagyon fáradtak voltunk, de úgy gondolom, hogy ezt is figyelembe véve nagyon jól sikerült játékba lendülnünk. Az első negyedórában talán még lassabbak voltunk az ellenfelünknél, de a végén mégiscsak sikerült kettővel több gólt lőnünk mint nekik, örülök, hogy ezt a mérkőzést is megnyertük.
A második félidőben egy passz után, futás közben éreztem szúrást a lábamban, remélem nem olyan komoly, talán egy húzódás lehet. Az volt a baj, hogy utána még egy 10-15 percet a pályán töltöttem, lehet ezt nem kellett volna, de nem akartam a csapatot nehéz helyzetbe hozni. Fáradtan már nem hiányzott, hogy még egyel kevesebben legyenek, remélem nem hoztam rossz döntést.
Állítólag a pulai edzőtábor már nem lesz olyan kemény, mint az eddigiek, inkább a taktikai és technikai finomításokon lesz a hangsúly. Ott már kezd majd körvonalazódni a csapat, a mester pedig majd eldönti, hogy kire, hol, és milyen játékrendszerben számít.