Jégkorong csapatunk ma este nagyarányú verességet szenvedett a Dunaújvárostól.

Pedig olyan jól indult minden, hiszen a 13. percben vezetéshez jutottunk, de aztán semmi sem sikerült.  El kell ismerni, hogy ma a DAB szervezetebben és eredményesebben játszott. Kiemelendő viszont, hogy a kilátogató mintegy 500 szurkoló végig űzte-hajtotta a csapatot. Kedden a Fehérvár ellen lépünk pályára.

FTC-ORANGEWAYS–DAB.DOCLER 2–10 (1–2, 0–4, 1–4)
Pesterzsébet, 400 néző. V: Varjú, Soós M., Pálkövi
FTC: Pleszkán (Ónodi) – Nagy L., János, JÁNOSI (1), Bordás, Marosi – Mamics (1), Bontovics, Peterdi, Hoffmann, Borsos – Vychodil 1, Barabás, Schellin, Galló, Kiss G. 1. Edző: Fekti Bálint
DUNAÚJVÁROS: Sevela – Hegyi Á., Kiss D., METCALFE 3 (2), MACSWEYN 2 (2), Magosi (2) – Varga I. 1 (2), Lencsés, Virág T., GALANISZ 2, Kiss Á. (2) – Tőkési 1, MARTINKA (2), Azari, Papp V., Mestyán – Győri (1), Papp Cs. 1, Jonkl, Szilassy. Edző: J. P. MacCallum
Kiállítások: 8, ill. 8 perc + 10 perc fegyelmi (Tőkési)
MESTERMÉRLEG
Fekti Bálint: – Nehéz mérkőzésen vesztettünk, egy jobb ellenféllel szemben. Szívvel-lélekkel küzdött a csapat, egy nagyszerű tábor előtt, sajnálom, hogy csak ennyire volt elég.
J. P. MacCallum: – Ma óriási volt a különbség a két csapat között, de ha egy másik napon játsszuk le a találkozót, lehet, hogy szorosabb lett volna. A második harmadban dőlt el minden, sok volt a kipattanó korong, mi pedig ezeket kihasználtuk. Remélem, hasonlóan eredményesen tudjuk folytatni.

nso.hu