Hajtós, küzdelmes mérkőzésen nyertük meg horvátországi túránk első mérkőzését.

A Ferencváros az alábbi összeállításban lép pályára: Ranilovic,  Csizmadia, Tutority, Rodenbücher, Junior, Sosa, Rósa, Józsi, Stanity,  Morales, Miljkovic

A meccsre ideális körülmények között kerül sor. A tengerparton található edzőpályán ideális időjárás fogadta a feleket. Félidőben beszámolunk az első félidő legfontosabb eseményeiről.

Véget ért az első félidő. Az edzőmeccseknek megfelelően a kemény küzdelem dominált a jó iramú első félidőben kevés helyzettel. A legnagyobb helyzetet a Ferencváros hagyta ki, Rósa közelről szép mozdulattal a kapu mellé sarkazott. A Belupo előtt is adódott nagy helyzet, ekkor Ranilovic nagyot védett.  Hagyományos 4-4-2-es felállásban játszunk.

A második félidő első tizenöt percében a Belupo lépett fel támadólag, de ezután mi kerültünk mezőnyfölénybe. A 65. percben megszereztük a vezető és mint később kiderül győztes gólunkat. Csizmadia végzett el szabadrúgást 17 méterről, amit a kapus csak kiütni tudott és az érkező Miljkovic a kapuba rúgta a labdát. A folytatásban is mi voltunk fölényben helyzeteink is voltak. Miljkovic elért egy újabb találatot, de a bíró les címén nem adta meg, szerintünk szabályos gól volt.  A próbajátékosok közül ma a szélsőként futballozó Sosa játszott  a legjobban.

A csapat ma masszív, kemény játékot játszott és elsősorban szervezett csapatmunkájának köszönheti a győzelmet.