Haber és ezáltal a Ferencváros is téma az európai szövetség honlapjának címoldalán. Kiváló kapusunk nyilatkozik is a meccsről.

Címoldalon számol be Málta sikeréről az európai szövetség honlapja. Mint arról beszámoltunk Justin két 11-est fogott meg és ezáltal elévülhetetlen érdemeket szerzett a győzelemmel felérő döntetlenben. Az UEFA honlapja kiemeli, hogy a kapus történelmi tettet hajtott végre, hiszen még sosem fordult elő, hogy egy máltai válogatott hálóőre két büntetőt kifogjon egy nemzetközi meccsen. Természetesen a cikk nem felejti el megemlíteni, hogy jelenlegi csapata a Ferencváros.

Haber nyilatkozott is a honlapnak a tegnapi meccsről:

A két büntető megfogása volt a hab a tortán, egyhamar nem fogom elfelejteni az biztos. De nemcsak emiatt vagyok boldog, hanem mert a legjobbunkat nyújtottuk egy kiváló csapat ellen. Svájc ugyanis remek csapat, hiszen a VB-n legyőzték Spanyolországot és ezúttal is legerősebb összeállításukban léptek pályára. Ez az eredmény nagy önbizalmat ad nekünk a Görögország elleni EB-selejtező előtt.

Annyit tennénk hozzá, hogy Haber sikerében természetesen nagy érdemei vannak kapusedzőnknek Kakas Lászlónak is.
A honlapon más is érdemes az olvasásra, hiszen a Haber-cikk további részben Luxemburg 2:1-es győzelméről olvashatunk Szlovákia ellen, szintén a címlapon pedig egy írás a Fradisták egyik kedvenc külföldi csapatáról, az FC Vaduzról szól.

http://www.uefa.com