A Vasas labdarúgócsapatának hivatalos honlapja már tegnap beszámolt arról, hogy ajánlatot tettek a Ferencvárosnak Kulcsár Dávidért, és már csak a játékos válaszára várnak. A középpályás a Nemzeti Sport Online kérdésére elmondta, elfogadta az angyalföldiek ajánlatát, így fél évig a Vasasnál folytatja pályafutását.

A Vasas ügyvezető elnöke, Markovits László már január elején bejelentette, hogy szeretnék kölcsönvenni a Ferencváros 22 éves középpályását, Kulcsár Dávidot.

Az angyalföldi klub tegnap arról számolt be honlapján, hogy hivatalos ajánlatot tettek a nálunk ősszel kevés lehetőséget kapó futballistáért, és már csak Kulcsáron múlik, hogy elfogadja-e a Vasas ajánlatát.

Nem titok, szóban sikerült megállapodnom a Vasas vezetőivel, és mivel információim szerint a két klub is megegyezett egymással, minden akadály elhárult, fél évig Angyalföldön folytatom pályafutásomat” – nyilatkozta a Nemzeti Sport Online kérdésére Dávid, aki hozzátette, a szerződés aláírása már csak formalitás, erre ma vagy holnap kerülhet sor.

A Ferencváros vezetői már decemberben közölték velem, mik a szándékaik, és én is úgy láttam, hogy egy kölcsönszerződés az előnyömre válhatna, hiszen állandó játéklehetőségre van szükségem. Arról most még korai beszélni, hogyan alakul a hosszú távú jövőm, előbb a Vasasban szeretnék bizonyítani, aztán meglátjuk” – tette hozzá Kulcsár, akit még két és fél éves szerződés köt a Ferencvároshoz.

A játékos a két klub közötti megállapodásról nem tudott részletekről beszámolni, és mivel a hivatalos bejelentésre még várni kell, azt egyelőre nem lehet tudni, hogy a Vasas opciós jogot is szerez-e Kulcsár játékjogának megvásárlására.

Ferenczi István után Kulcsár Dávid a második játékos fél éven belül, aki tőlünk a Vasashoz szerződhet.

(NSO)