Újabb volt ferencvárosi öltözhet piros-kékbe. Lisztes Krisztián Angyalföldön vezethet le.

Kevesen tudják, de 2005-ben Lisztes már majdnem a Vasas játékosa lett, akkor a hosszú sérülése után a Fáy utcában edzett. Akkor végül a Mönchengladbachoz került, de most újra felmerült a neve.

A Lisztessel történt kapcsolatfelvétel tényét a Vasas ügyvezetője megerősítette.

– Lisztes Krisztián neve régóta felmerült a Vasasnál, és már beszéltünk is a játékossal, várhatóan napokon belül eldől a sorsa. Tudjuk, hogy Krisztián már nem egy fiatal játékos, ennek ellenére úgy gondoljuk, hogy rövid távon, a következő egy-másfél évben a segítségére tudna lenni a csapatnak, és ha létrejön a megállapodás, elképzelhető, hogy a fél plusz egy évre szóló kontraktust ajánlunk majd neki – nyilatkozta Vancsa Miklós.

A korábban a Ferencvárosban, Németországban, a REAC-nál és Pakson is futballozó Lisztes Krisztián egyelőre röviden kommentált.

– Még nem dőlt el, hogy hol folytatom a pályafutásomat, a REAC-nál sem írtam alá. A jövő héten el fog dőlni, hogy melyik csapatba igazolok – tette hozzá a 49-szeres válogatott középpályás, aki december 31-i hatállyal bontott szerződést a Paksi FC-vel, azaz szabadon igazolható.

 

( pepsifoci.hu nyomán)