A dánok érthetően csalódottak, de a beszámolóból kiderült, hogy az edzőjük már tudja, hogy mi a a Fradi-szív és kik állnak a csapat mögött.

Csalódottan számol be a tegnapi mérkőzésről a Viborg hivatalos honlapja. Beszámolnak róla, hogy az első félidőben a kezükben volt a győzelem, de a második félidőben feljavult a Fradi Zácsik Szandra vezetésével, akit hatalmas sztárnak tartanak. A vége igazi dráma volt – írják. Pár másodperccel a vége előtt így is a kezükben volt a győzelem, de a ziccer kimaradt és a kontrából a Fradi kapott egy szerintük érthetetlen hetest. {szerintem csak az érthetetlen, hogy miért csak akkor kaptunk és nem pár másodperccel korábban, persze utólag jó ez így – sherlock}

A dán edző Jakob Vestergaard higgadtan és sportszerűen értékelt: “Nehéz így búcsúzni, hogy a legjobbadat adod. Egy hatalmas meccs volt, lenyűgöző környezetben. Csapatom jelentősen feljavult és hatalmas elszántsággal és lelkesedéssel játszott. Rikke Skov vezetésével az első félidőben különösen nagyszerű támadójátékot mutattunk be. A végén meg kellet tapasztalnunk, hogy a Fradistáknak hatalmas szíve van és okos játékosaik, akik tudják, hogy hogy okozzanak problémát nekünk. A hazai bajnokságra koncentrálunk innentől.”

forrás: http://www.vhk.dk

A dán edző fenti nyilatkozatát annak a magyar “szakírónak” szeretném ajánlani , aki a meccs előtt azt írta, hogy kint csak azért volt eredményes a Fradi, mert a dánok csak 50%-ot adtak és ha tudásuk legjavát adják, akkor kevés esélyünk lesz.