A pepsifoci.hu legfrissebb értesülése szerint nem történik holnap változás a tulajdonosi szerkezetben és új pénzügyi befektető sem érkezik a klubhoz. Ugyanakkor ez azt is jelentheti, hogy a közeljövőben egy másik csoporttal megállapodás születik.

A pepsifoci.hu legfrissebb értesülései szerint a várakozásokkal ellentétes forgatókönyv lép majd életbe a Ferencvárosnál. Úgy tudjuk, az angol tulajdonos végül egyetlen érdeklődővel sem állapodik meg a folytatást illetően, így sem új pénzügyi partner, sem új tulajdonos bejelentése nem várható.

Csütörtökön tart rendkívüli közgyűlést tart az FTC Zrt., ahol a társaság jövőjét érintő kérdésekben döntenek. Bár az elmúlt napok eseményeit követően sokan arra számítanak, hogy új tulajdonos vagy partner érkezése várható, úgy tudjuk, erre mégsem kerül sor. A pepsifoci.hu legfrissebb információi szerint egy teljesen új forgatókönyv lép életbe, amelynek részletei jelenleg nem ismertek, ám annak megvan az esélye, hogy bizonyos dolgokban akár földrengésszerű változások következnek be.

Mint ismert, az IF zRt.-vel komoly egyeztetések zajlottak az elmúlt napokban, Kevin McCabe tulajdonos is asztalhoz ült az érdeklődő cég vezetőivel, amely nem tulajdonosként, hanem afféle pénzügyi partnerként érkezett volna az Üllői útra.

Legfrissebb értesüléseink szerint hiába alakultak biztatóan az egyeztetések, végül az IF Zrt. mégsem érkezik az FTC-hez, de nem születik megállapodás más érdeklődőkkel sem – két okból sem: egyrészt más jelentkezők érdeklődése finoman szólva sem nevezhető komolynak, másrészt az FTC Zrt. tulajdonosi köre végül más forgatókönyv felé hajlik, így az kijelenthető, hogy egyelőre a közeljövőben nem lesz új tulajdonosa a zöld-fehéreknek.