Egyes sajtóhírek szerint megszületett az elvi megállapodás a felek között, ennek értelmében Berki Krisztián 1 euró ellenében megszerzi az angol többségi tulajdonrészét – az értesülést az üzletember közvetlen környezetéből megerősítették.

Kevin McCabe korábban leszögezte, nem akarja tovább finanszírozni a labdarúgó csapatot működtető gazdasági társaságot, az általa remélt, szűk határidő alatt pedig csak Berki tett ajánlatot az üzletrész átvételére.

Az egyezség értelmében a jövőben ő jár majd el az FTC Zrt. tulajdonosaként, így a működési költségek biztosítása is az ő feladata lesz. Úgy tudjuk, az átadás a gyakorlatban is megtörténhet még a bajnoki rajt előtt, Berki az egyes hírek szerint akár már hétfőtől “átveheti a hatalmat” az Üllői úton.

Mint pénteken jelezték, korábban McCabe a klubnak is felajánlotta a Zrt-t, erre azonban eddig érdemben nem érkezett válasz.

Azt még nem lehet tudni, Berki meddig tervez újból szerepet vállalni a Fradinál, az mindenesetre biztos, hogy a részvénycsomagot illetően a jövőben vele kell majd megállapodni.
(pepsifoci.hu, fotó:fn.hu)