Az Origo információi szerint az FTC sportegyesületénél nem fogadnák örömmel, ha Berki Krisztián lenne a futballcsapat új tulajdonosa.

A Zrt. csütörtöki közgyűlésén – amelyen lemondott Alexander Gerstl vezérigazgató – a sportegyesület is tárgyalást kezdeményezett arról, hogy visszavásárolja a zrt-t, ezt azonban ahhoz a feltételhez kötötte, hogy a focicsapatot addig is finanszírozza a jelenlegi tulajdonos, aki éppen ezt nem akarja.

Féderer Andrea, az FTC sajtófőnöke sem megerősíteni, sem cáfolni nem akarta azt a hírt, hogy Berki Krisztián – vagy egy általa vezetett, illetve közvetített cég – lesz a zrt. új tulajdonosa. Berkit a korábbi ferencvárosi mobilszámán kerestük, de nem volt elérhető.

“Erről semmit nem tudok” – nyilatkozta a TM-Line Felszámoló és Gazdasági Tanácsadó Zrt. vezérigazgatója, Somogyi Ferenc, amikor arról kérdeztük: mit tud, illetve tud-e egyáltalán Berki esetleges érkezéséről.

Somogyi vasárnap este azt monda, még nem írt alá semmilyen szerződést a jelenlegi tulajdonossal, így egyelőre azt sem tudja, hogy hétfőn lesz-e feladata az Üllői úton: “McCabe úr felé elküldtem a szerződésmódosítási kérelmemet, de még nem kaptam meg a választ, amelyből kiderülne, hogy hétfőn elkezdhetem-e a munkát vagy sem.”
(Origo)