Tomiszlav Szivics nem bízott semmit a véletlenre, hiszen már az edzőmérkőzéseket is úgy szervezte, hogy csapata a február 25-i rajtra csúcsformába kerüljön, és most, hogy célegyenesbe fordult az együttes, a Nemzeti Sport kíváncsi volt, hogy miként értékeli a mögöttünk hagyott időt.

– Alig várom már a Fradi elleni meccset. A játékosok tisztában vannak vele, hogy a pénteki bajnoki mindennél fontosabb, ezt már a felkészülés kezdetén tisztáztam. Mostanra csúcsformába akartunk kerülni, s azt hiszem, ez sikerült is. Azt már most ígérhetem, hogy a Ferencváros elleni bajnokira mindenki tökéletes állapotban lesz. A Debrecen elleni Ligakupa-mérkőzésen pedig még kísérleteztem: Gyagya Attila például a védelem jobb oldalán kapott helyet, és elképzelhető, hogy az Üllői úton ugyanezt a feladatot bízom rá. Noha Preklet Csaba személyében a télen tehetséges fiatalt igazoltunk erre a posztra, okosan kell sakkoznom, nem biztos, hogy őt éppen egy Ferencváros elleni rangadón kell a mély vízbe dobni. Szóval már most keverem a kártyákat becsülettel. Örülök, hogy sikerült megszereznünk Vujovicsot, gyors, labdaügyes, tehetséges játékosról van szó. Noha nem állítom, hogy máris bérelt helye van a kezdőcsapatban, azért annyit elárulhatok, számítok rá…
Ha tudtam volna, hogy Debrecenben olyan pocsék pálya vár bennünket, akkor aligha az első csapattal utazunk el…Nem szeretném a kifogásokat keresni, de a gyep olyan göröngyös és mély volt, hogy azon képtelenség volt futballozni. Az ívelgetés pedig nekünk nagyon nem megy. Abban már most biztos lehet mindenki, hogy a keddi visszavágón nem a legjobb csapatunkkal állunk ki. Számunkra ugyanis nincs fontosabb a Ferencváros elleni nyitánynál.
(Nemzeti Sport)