Nagy hidegben, rossz pályán fogadtuk a Kecskemétet, hátrányból álltunk fel.

A mérkőzés összefoglalója:

Az első játékrész elején mezőnyben egyformán erős csapatok játékát követhette a közben négyezresre duzzadt publikum. A huszadik perc után azonban rengeteg egyéni hiba csúszott a Fradi játékába, különösen a középpályán volt gyenge a hazai csapat. A vendégek Tökölire játszottak, a rutinos csatár többször is meglépett védőitől, akik képtelenek voltak követni mozgását. A gól is egy ilyen eset után esett, amikor a tizenhatos másik sarkáról érkezett elé a labda, Tököli lerázta Balogot, és a kapuba lőtt. A lefújásig Józsi nagy helyzetéből egyenlíthettünk volna, remek lövését Rybansky nagy bravúrral tolta kapufára, ez volt az első kapuralövésünk, a félidő 41. percében.

A második félidőben egy harcosabb, küzdőbb Fradit láthatott a közönség, megjöttek a helyzetek is. A kezdőrúgás után majdnem gólt kaptunk, de a csereként beállt Preklet gondoskodott az egyenlítésről, Schembri lövése után Rósával együtt juttatták a kapuba a labdát. Felrobbant a stadion! A balszélen feltűnően gyenge vendégek mögé  Schembri úgy került be, ahogy akart, de az ellentámadásokban is benne volt a veszély, Tököli már nem volt olyan veszélyes, mint az első játékrészben, de Alempijevic így is kapufát tudott lőni. Heinz remek passzai nagyon  kellettek, különösen a 42. percben, amikor Rósát indította a tizenhatoson belül, akit talán lerántottak, talán nem, mindegy is, Szabó befújta a büntetőt, Rósa, megszereztük a vezetést, és már csak néhány perc volt hátra, Alempijevic  megint lőtt egyet messziről, de ez csak az öltöző ablakára volt veszélyes.

Élő közvetítés:

 

 

45.

Heinz lő a fellazult kecskeméti védelem hathatós segítségével, véd a kapus. Alempijevic bombája nagyon  mellé megy, vége, győztünk, lefagyott az ujjam, de nem érdekel.

42.

Heinz passza után Rósa esik el, Szabó vár, vár, majd befújja a büntetőt! Gyönyörű ütempassz előzte meg az esetet, Heinz remek meglátása kellett ehhez. A labda mögé Rósa áll, gól, vezetünk, 2-1!

41.

Morales helyett Miljkovic áll be, kap bő öt percet. Morales sokat nem tett hozzá a mai meccshez.

38.

Schembri passza hosszú Rósának, aki a kapussal kerül szóváltásba valami miatt , de nem vágja szájba.

36.

Schembri cselez, kiteszi a szélre, Heinz kapja, csel, középre adja, de nincs ott senki…

35.

Koós János szrint nagyon jól véd a vendégek kapusa.

34.

Tóth beadása után Heinz lő, beleérnek, de nincs szöglet, kirúgás következik.

33.

Józsi helyett Andrezinho jön a hajrára.

29.

Tóth remek szabadrúgását nagy bravúrral tolja ki a felső sarokból Rybansky. Schembri egy ívelés után gólt lő, a találatot azonban les miatt érvénytelenítik.  Káromkodtunk, cifrán.

27.

Schembri cipeli a labdát, három védő közé viszi be, elveszíti, majd elesik a tizenhatoson belül. Nincs büntető.

26.

Heinz forintos passzát Józsi rontja el, átvehette volna, ehelyett egyből beadta, rosszul.

23.

Litsingi keresztpassza Tökölit találja meg, aki kisodródva gyengén lő, Ranilovic könnyen fogja. Stanity helyett Tóth Bence a pályán.

21.

Heinz cselezte végig a félpályát, aztán elveszítette a labdát lövés helyett, az ellentámadás után Tököli került helyzetbe, de szerelni tudtuk. Élénk lett a meccs, alighanem a srácok is fáznak.

20.

A balszélen meg lehet nyerni a meccset: Schembri klasszisokkal jobb Borinál, és az öngólos Prekletnél.

18.

Támadáááááááááás! Rósa lő 14 méterről, éles szögből, bele a kapusba.

17.

Csizmadia beadására remekül mozdult Schembri, megelőzte védőjét, de a kapu mellé bólintott.

15.

Kecskeméti csere: Foxi helyett Vujovic a pályán.

13.

Folyamatosan ívelünk előre, a rossz talajon nagyon pontatlanul. Bánki Dodó szerint testre kell passzolni ilyen pályán, ebből meglehetősen keveset látunk ma.

11.

Egy beívelés után Csizmadia mozgott a labda felé, fejelni is tudott, de célozni nem, nagyon mellé ment.

9.

Szabadrúgással jöhettünk huszonöt méterről, figurázni akartunk, ide-oda passzolni a labdát, de nem jött össze. Preklet jó csere volt: egy sárga, és ha jól hallottuk, róla pattant be a labda. Soha rosszabb cserét. :)

7.

Alempijevic rúgja rá a Nagyvárad térről, Ranilovic magabiztosan védett.

5.

Góóóóóóóóóóóóól, Schembri száguldott el a szélen, lerázott vagy három védőt, lőtt, Rósa beleért, de hogy a vonal előtt, vagy mögött, az tökmindegy, egyenlítettünk! 1-1.

4.

Egy szöglet után Maróti fejelhetett, erőt nem tudott beletenni, a kapus védett. Cseréltek a vendégek, Radanovic helyett Preklet Csaba állt be, aki azonnal kapott egy sárgát Szabótól, sájalásért.

1.

Mit úsztunk meg rögtön… Még az öltözőben volt lélekben a csapat, mikor majdnem megkaptuk a második gólunkat, Tököli üresen volt középen, a kapusunk kiütötte, a kipattanó egy védőről újra kipattant, 17 méterről jött a kapáslövés, kapufára.

Az első félidő összefoglalója:

Az első játékrész elején mezőnyben egyformán erős csapatok játékát követhette a közben négyezresre duzzadt publikum. A huszadik perc után azonban rengeteg egyéni hiba csúszott a Fradi játékába, különösen a középpályán volt gyenge a hazai csapat. A vendégek Tökölire játszottak, a rutinos csatár többször is meglépett védőitől, akik képtelenek voltak követni mozgását. A gól is egy ilyen eset után esett, amikor a tizenhatos másik sarkáról érkezett elé a labda, Tököli lerázta védőjét, és a kapuba lőtt. A lefújásig Józsi nagy helyzetéből egyenlíthettünk volna, remek lövését Rybansky nagy bravúrral tolta kapufára, ez volt az első kapuralövésünk, a félidő 41. percében.

Kubatov nyilatkozik a félidőben

Élő közvetítésünk:

45.

Schembrit lökik kicsit a büntetőterületen belül, mindenki tizenegyest reklamál, ő is, kicsit lökték ugyan, de ez nem mentség a vendégjátékos fetrengésére. Rósa sokunk vágyát váltja valóra, szájon vágja Borit. Szabó játékvezető lefújja az első félidőt.

42.

Józsi remek lövését, ami egy kipattanó után indult útjára Rybansky hatalmas bravúrral tolja kapufára. Végy egy jó kapust – nem is látta a labdát.

40.

Prukner szinte felrobban a kispadon, a csapat játékában nagyon sok a pontatlanság.

38.

Tököli nem örült a góljának a Fradi pályáján.

37.

Tököli sokadjára bújik ki a védőink közül, jól jön a labda, néhány méterről nem volt nehéz neki elrúgni a kapusunk mellett. Pedig átlátszó volt, biztos lehetett benne mindenki, hogy Foxi a csatár felé fogja ívelni a labdát – mégsem tudtuk levédekezni. 0-1.

36.

Morales ível át a kapu másik oldalára a szélről, Schembri fejese hulló falevélként pottyan a kapu tetejére – ez volt eddig a legnagyobb helyzetünk, de még mindig nem találtuk el a kaput.

35.

Szezon eleji forma, a nagy hideg, és a csúszós talaj nem könnyíti meg a játékosok dolgát.

34.

A Tábor első idei kiírása elég őszinte: Berki: itt senki sem kíváncsi rád, takarodj az anyádba.

31.

Az első harminc perc úgy telik el, hogy nem találta el lövés a kaput.

30.

Tököli megint kilép, de Balog ügyesen Ranilovichoz fejeli a labdát.

29.

Tököli lép ki két védő között, kisodródik, ezért nem lő. Hátrapasszol Savicnak, aki a másik szélen labdát kérő Foxinak adja, a körbeadogatás sikeres, Foxi lövése azonban elmegy a kapufa mellett, bár Tököli még vetődik rá. Megpattant, így szöglettel jönnek a vendégek, a sarokrúgás egy kaput elkerülő fejest eredményez.

26.

Tököli küzd Balog Zolival, először befűzi, de nem tud lőni, majd átesik rajta, és büntetőt reklamál. Innen úgy tűnt, nem volt büntető.

24.

Kubatov, Hrutka, Orosz Pál, Koós János és Supka Attila is a helyszínen tekintik meg a találkozót.

22.

Alempijevic bikázza rá húszról, nagyon mellé ment. Ranilovic vetődött rá, de alighanem csak a mozgás kedvéért.

20.

A sálégető Bori Gábor iramodik meg, és belerúg egy nagyot a labdába, remek meglátás volt, mi jövünk bedobással a térfél közepéről.

18.

17 percet kellett várni az első Berki takarodj rigmusra.

17.

Maróti ível Stanity elé, egy jó pályán még jó is lehetett volna a passz, de a jeges pályán megcsúszik, így újra a magyaros nevű Rybansky kezében köt ki a bogyó.

15.

Heinz lő 15 méterről, a labda megpattan, így könnyű csemege a vendégkapusnak.

13.

Schembri cselez a tizenhatoson belül, szöglet a vége, amit Józsi fog elvégezni, a labda Rybansky kezébe repül.

11.

Szép kényszerítőzéssel jött előre a KTE, Csizi az utolsó pillanatban tudott becsúszni Foxi elé, aki akár egy az egyben is vezethette volna kapura a labdát.

10.

Sinisa vágja szájon Schembrit, keménykednek a vendégek, remélem, kifújjuk az orrukat ebben a nagy hidegben.

9.

Tuto hazaadása után Ranilovic rúgja vissza mezőnybe a labdát, a rossz talajon nem is sikerül jól elrúgnia, bedobás. A labdát visszaszerezzük, de egy rossz passz után Schembri nem éri el a játékszert, megint megszakad a játék.

6.

Bunyó van, a két játékos is fekszik, a bíró a nyakánál fogva húzva ki az egyik kecskemétit, ápolás következik, és