A Ferencváros volt focistája az északi hidegben is felforrósítja a levegőt.

Jason Morrison két szezonon keresztül volt csapatunk futballistája és alaposan megosztotta a szurkolóinkat. Néhányan az egész NB1 legjobb védekező középpályásának tartották, míg mások elsősorban a mentalitását kifogásolták. Nos a friss hírek azt mutatják, hogy lehet mindkét csoportnak igaza volt, legalább részben.

Morrison hamar belopta magát új csapata a Strømsgodset szurkolóinak szívébe. Jól ment neki a játék és különösen akkor lett sok rajongója, amikor a Norvég Kupa elődöntőjében az ő góljával sikerült továbbjutni az együttesnek, amelyik később meg is nyerte a kupát. Morrison télen Bobby Davison invitálására Angliában az egykor szebb napokat látott Leeds United együttesénél próbált szerencsét. Pályára is lépett egy edzőmeccsen a Newcastle ellen, de nem jött össze a szerződés.

Hazatérve robbant a bomba, amikor a jamaicai, aki korábban megígérte, hogy nem lép pályára más norvég együttesben bejelentette, hogy a szintén norvég Aalesund csapatához szerződik. A szurkolók nem túl szép szavakkal búcsúztak tőle, amelyek közül a “Törjön el mindkét lábad!” még a kifejezetten szalonképesek közül való volt.

Joakim Bjørklundot a Strømsgodset edzőjét is megkérdezték, aki azt mondta megérti a szurkolókat, mert Morrison nagyon jó játékos és azt hitték hosszú ideig maradhat náluk. Arra a kérdésre, hogy nem érzi-e túl durvának a megjegyzéseket azt mondta, hogy a szurkolók egy részének azért árnyaltabb a véleménye. “Egyébként meg Norvégiában szabad a véleménynyilvánítás”- jegyezte meg az edző.

források: Aftenposten,Wikipédia, http://www.leedsunited.com